Luptătorul Daniel Ghiță, ”vedetă” în Parlament! S-a făcut de râs, printr-un discurs agramat! VIDEO

Gabriel Peneș / 12.03.2021, 18:30
Luptătorul Daniel Ghiță, ”vedetă” în Parlament! S-a făcut de râs, printr-un discurs agramat! VIDEO

Luptătorul Daniel Ghiță, ”vedetă” în Parlament! S-a făcut de râs, printr-un discurs agramat! Ales deputat pe listele PSD Ilfov la alegerile din toamnă, fostul combatant de kickboxing a lovit „fatal” limba română. Plin de emoții, Ghiță a formulat de la tribuna camerei Deputaților fraze lipsite de coerența „acordurilor” gramaticii.

Luptătorul Daniel Ghiță, ”vedetă” în Parlament!

Adesea, e mai simplu în ringul de luptă decât la tribuna Camerei Deputaților. Luptătorul Daniel Ghiță, ”vedetă” în Parlament! S-a făcut de râs, printr-un discurs agramat! Fostul campion din kickboxing a fost ales deputat, toamna trecută, pe listele PSD Ilfov. Aflat la primul mandat, Ghiță a fost lovit de emoții când a luat cuvântul în plenul Camerei. Deși avea discursul scris, el a comis multe greșeli de exprimare.

Daniel Ghiță (39 de ani) a luat cuvântul pentru a-i răspunde lui Mihai Polițeanu, un alt deputat, dar din partea USR PLUS. Ghiță și-a început discursul prin a susține că se va exprima „cu bună credință și speranță, numai în concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competența respectivă, dar în mod misterios ținute pe loc”, scrie sport.ro.

S-a făcut de râs, printr-un discurs agramat!

Sunt colegi de-ai noștri din Parlament care efectiv aruncă de fiecare dată cu noroi, vorbe fără acoperire în fapte, delațiuni mizerabile, specifice fostei securități. Ce să înțelegem de aici, că aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi, sau că unii dintre noi sunt copiii foștilor securiști, care au distrus destine și vieți?”, a mai spus, printre altele, Daniel Ghiță, conform aceleiași surse.

La începutul acestei luni, Mihai Polițeanu declarase despre Ghiță că a făcut „ca toți dracii” la dezbaterile pe buget din Parlament.

Daniel Ghiță, deputat PSD (da, e deputat), face ca toți dracii prin Parlament; fără mască, cuvinte puține și idei scurte. Și lui și PSD-ului li se potrivesc cuvintele «Pumnii mei minte nu are»”, a scris Polițeanu pe Facebook, conform gsp.ro.

Daniel Ghiță, supranumit „Samuraiul sălbatic” a fost primul kickboxer român care a ajuns în intrat în K-1 World Grand Prix Final de la Tokyo din 2010. De asemenea, pe 11 august 2009, Ghiță a stabilit recordul de cea mai rapidă victorie asupra a 3 adversari, într-un turneu piramidal de K-1. El i-a „rezolvat” pe cei trei în doar 5 minute și 15 secunde. Anteriorul record era deținut de faimosul olandez Peter Aerts, cu 6 minute și 43 de secunde. În plus, în 2012, Daniel Ghiță, renumit pentru loviturile sale de picior, a câștigat titlul mondial la grea în cadrul circuitului „Showtime”. El a adunat 51 de victorii în kickboxingul profesionist, dintr-un total de 62 de partide disputate. Dintre acestea, 40 au fost prin KO.