”M-am speriat când am văzut”. Reacția lui Marius Șumudică după ce s-a întâlnit cu Florinel Coman

Alex Matei 07.06.2023, 22:57
”M-am speriat când am văzut”. Reacția lui Marius Șumudică după ce s-a întâlnit cu Florinel Coman

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul celor de la Al-Raed, aflat acum în vacanță în România, a dezvăluit cine e fotbalistul din Superliga care l-a impresionat foarte mult.

Șumudică, antrenorul care a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, a spus că s-a întâlnit întâmplător cu acest jucător de la FCSB și că a rămas total impresionat după ce l-a văzut cum arată, dar și după ce a stat de vorbă cu el.

Florinel Coman l-a impresionat pe Marius Șumudică

Fotbalistul din campionatul nostru care l-a impresionat pe Șumudică este Florinel Coman (25 de ani).

”M-am întâlnit cu el întâmplător și am stat de vorbă. Eu am niște apartamente într-un complex imobiliar și el locuiește acolo și așa ne-am întâlnit. Am stat de vorbă cu el și am rămas total impresionat.

FCSB nu avea voie să piardă titlul anul acesta niciodată. Nu se mai întâlnește cu șansa asta. Anul acesta era cel mai ușor. Nu știu cum l-au pierdut. Au făcut niște meciuri extraordinare, la un moment dat.

Florinel este cel mai bun jucător din campionat de departe, la ora actuală. Este într-o creștere vizibilă din toate punctele de vedere.

Eu am avut o discuție cu el și a început dându-mi impresia unui tip extrem de introvertit, dar este un băiat extrem de inteligent. Am discutat cu el de mai multe domenii. S-a așezat la casa lui.

Eu am niște apartamente într-un complex unde stă el, așa m-am întâlnit cu el. M-am speriat când am văzut ce picioare are. Am zis că nu văd bine. Era după antrenament”, a spus Șumudică la Digi Sport.

”FCSB-ul va pierde foarte mult din putere dacă va pleca Coman”

Șumudică a mai precizat că FCSB va avea mult de suferit în cazul în care va pleca Florinel Coman. Atacantul roș-albaștrilor are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Șansele ca Florinel Coman să plece în această vară de la FCSB au crescut după ce „Mbappe” a semnat un contract de reprezentare cu firma lui Federico Pastorello.

”Mi-a spus mai multe lucruri. FCSB a câștigat un jucător extraordinar. Înțeleg că are o clauză de reziliere în valoare de cinci milioane. Daca îl vor pierde, va fi un mare minus.

Și-ar pierde foarte mult din putere FCSB-ul, dacă va pleca Florinel Coman. Niciodată nu a fost la nivelul ăsta”, a mai spus Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe