Mădălina Ghenea, mare fan al unei echipe din Liga 1. ”Când eram mai mică, umblam cu fularul prin casă”

Giosanu Catinca / 14.03.2021, 12:47
Mădălina Ghenea, mare fan al unei echipe din Liga 1. ”Când eram mai mică, umblam cu fularul prin casă”

Mădălina Ghenea este mare fan al unei echipe din Liga 1. Mai precis, este vorba despre Universitatea Craiova, echipă finanțată de familia lui Adrian Mititelu.

Mădălina Ghenea, mare fan al unei echipe din Liga 1

Mădălina Ghenea, actrița și fotomodelul în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că obișnuia să umble prin casă cu fularul trupei din Bănie.

De altfel, superba româncă s-a și iubit cu un cunoscut fotbalist. Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo își lăsau comentarii siropoase pe paginile de socializare și se tatonau non-stop.

Te pot săruta non-stop? 25 de ore din 24?”, a întrebat fotbalistul.

Românca nu a ezitat săi-i răspundă faimosului sportiv. Replica ei a venit parcă să incite și mai mult.

Tu ce crezi?!”, a spus Mădălina Ghenea.

Au urmat apoi foarte multe inimioare și comentarii care au arătat că relația dintre cei doi devenea din ce în ce mai apropiată. Recent însă, lanțul de iubire s-a rupt. Și asta, din cauză că s-a aflat că fosta iubită a lui Zaniolo, Sara, așteaptă un copil. În plus, mama fotbalistului, actrița Francesca Costa, a văzut mesajele de pe pe rețelele sociale dintre fiul său și actrița mai mare cu 10 ani și nu s-a bucurat deloc. Femeia i-a transmis Mădălinei că este prea bătrână pentru fiul ei și să îl lase să își vadă de cariera sa.

S-a aflat cu ce echipă de fotbal ține Mădălina Ghenea
S-a aflat cu ce echipă de fotbal ține Mădălina Ghenea

”Când eram mai mic, umblam cu fularul prin casă”

De-a lungul timpului, frumoasa Mădălina Ghenea a apărut în mai multe filme. Printre acestea se numără: Il film, The Mongrel, Dom Hemingway, Youth, Zoolander 2, precum și Smitten. De asemenea, românca a fost văzută în diverse videoclipuri ale unor staruri precum Eros Ramazzotti sau Madonna, dar și în nenumărate emisiuni de televiziune sau reclame.

La un moment dat, Mădălina Ghenea a dezvăluit cine a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru fotbal.

Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei.”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Mădălina Ghenea, pentru Corrierre dello Sport.

De asemenea, actrița stabilită în străinătate a transmis un mesaj pe rețelele sociale cu ocazia unui meci amical România – Suedia, 1-0, disputat pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume.”, a scris Ghenea pe contul ei de socializare.

La vremea respectivă, „tricolorii” au obținut victoria prin golul marcat de Dorin Rotariu.