Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, depistat pozitiv la testul Covid-19. Clubul a confirmat că Nicolo Zaniolo este în izolare

Catinca Giosanu 19.01.2021, 10:48
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, depistat pozitiv la testul Covid-19. Clubul a confirmat că Nicolo Zaniolo este în izolare

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Nicolo Zaniolo, a fost depistat pozitiv la testul Covid-19. Clubul a confirmat că tânărul este în izolare.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, depistat pozitiv la testul Covid-19

Nicolo Zaniolo, mijlocașul în vârstă de 21 de ani al echipei AS Roma a fost plasat în carantină, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Fotbalistul Romei s-a infectat la câteva zile după ce Mădălina Ghenea a emis un comunicat prin care a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește presupusa relație cu acesta. În informarea transmisă, blondina a negat legătura amoroasă cu tânărul sportiv.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri.”, a declarat Mădălina Ghenea, în urmă cu câteva zile, conform ProSport.ro.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a intrat în carantină
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a intrat în carantină / Sursa Foto: ProSport

Nicolo Zaniolo a fost plasat în carantină

La cei 21 de ani ai săi, Nicolo Zaniolo a contractat temutul virus SARS-CoV-2. În prezent, el se află în carantină. Mijlocașul nu prezintă simptome specifice infecției, semn că nu a dezvoltat o formă severă a malariei respiratorii.

Din păcate, am fost testat pozitiv în această dimineață. Sunt bine, nu am simptome, dar bineînțeles că am intrat imediat în carantină. Sper să mă întorc la antrenament în Trigoria cât mai curând posibil. Între timp, îmi voi încuraja colegii de acasă”, a spus Nicolo Zaniolo, potrivit Gazzetta dello Sport.

Din nefericire, fotbalistul nu a apucat să joace niciun meci în acest sezon de Serie A. Și asta, din cauză că a suferit o ruptură de ligamente încrucișate. Cel mai probabil, el va reveni pe terenul de fotbal abia în luna martie. Acum, acesta este nevoit să își amâne recuperarea din cauza infectării cu virusul COVID-19.

Și-a închis contul de Instagram

La scurt timp după ce Mădălina Ghenea a anunțat că l-a întâlnit o singură dată pe fotbalistul lui AS Roma și că nu are o relație cu acesta, Nicolo Zaniolo a decis să se retragă de pe rețelele sociale. Tânărul a pus-o pe mama lui să scrie un mesaj, pe Instagram, prin care anunță că se retrage de pe rețelele de socializare.

Din moment ce viața mea este pe teren și nu pe social media sau în bârfe, am decis să las această parte superficială care înțeleg că nu îmi poate aparține.

Toate aceste lucruri îmi subminează liniștea, recuperarea și pasiunea. Mi-am oprit contul, vă îmbrățișez…Nicolo Zaniolo”, a fost mesajul transmis de Nicolo Zaniolo.

Urmăriți Playsport.ro și pe