Magia lui Olimpiu Moruțan a dispărut. Galatasaray a mai „comis-o” o dată și s-a depărtat de podiumul din SuperLig

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.12.2021, 21:39
Magia lui Olimpiu Moruțan a dispărut. Galatasaray a mai „comis-o” o dată și s-a depărtat de podiumul din SuperLig

Olimpiu Moruțan a fost rezervă în meciul pe care Galatasaray l-a jucat pe teren propriu cu nou-promovata Altay în etapa cu numărul 15 din Superlig. Fostul fotbalist de la FCSB a fost introdus pe teren de Fatih Terim în minutul 69 în locul lui Antalyali.

În absența lui Alex Cicâldău, Olimpiu Moruțan nu a reușit să fie decisiv pentru Galatasaray

Internaționalul român nu a reușit să își ajute foarte mult echipa, care a scos doar un rezultat de egalitate, scor 2-2. În urma acestui rezultat, Galatasaray rămâne în continuare în afara locurilor de cupe europene și le dă șansa contracandidatelor să își mărească distanța în clasament.

Alexandru Cicâldău nu a făcut parte din lotul grupării Cim Bom pentru acest meci după ce a fost depistat pozitiv la Covid-19. A fost al treilea egal obținut de Galatasaray în ultimele 4 meciuri de campionat. Mai mult, vicecampioana Turciei nu a mai reușit să câștige în Superlig de pe data de 31 octombrie. Atunci trecea pe teren propriu cu scorul de 2-0 de Gaziantep Gazișehir.

Evoluția ceva mai modestă a lui Moruțan în puținul timp pe care l-a petrecut pe teren ridică unele semne de întrebare cu privire la statutul său în echipă pe viitor. Recent, a apărut în presa din Turcia informația conform căreia Fatih Terim caută un fotbalist care să creeze concurență pentru mijlocașul ofensiv român. Asta după ce începutul de „aventură” al lui Moruțan în Turcia a fost foarte apreciat.

Ce se întâmplă cu Cicâldău după infectarea cu SARS-CoV-2

Oficialii lui Galatasaray au informat prin intermediul unui comunicat de presă că mijlocașul român, singurul component al lotului depistat pozitiv, a intrat în carantină și este tratat corespunzător în lupta cu această boală.

Testele PCR pentru COVID-19 realizate astăzi (n.r. vineri) de jucătorii noştri, staff-ul tehnic şi ceilalţi angajaţi în zona de performanţă … Au evidenţiat un singur test pozitiv. Tratamentul şi carantina au fost iniţiate”, au transmis cei de la Galatasaray.

Cum au reușit Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău să ajungă alături de Lionel Messi și Robert Lewandowski