Mama lui Gigi Becali îl face praf pe latifundiarul din Pipera: „În fiecare zi îmi face asta. Mă înnebunește”

Andrei Alexandra 16.11.2022, 18:16
Mama lui Gigi Becali îl face praf pe latifundiarul din Pipera: „În fiecare zi îmi face asta. Mă înnebunește”

Gigi Becali este prezent aproape în fiecare săptămână pe ecranele televizoarelor din România, însă cu toate acestea, latifundiarul din Pipera vorbește foarte rar despre familia sa. Însă, într-un interviu pe care l-a acordat recent, el a făcut o excepție și a povestit pe scurt ce fel de relație are cu mama sa.

Gigi Becali, certat în fiecare zi de mama sa. Dezvăluirile făcute de latifundiarul din Pipera

Ajuns la 64 de ani, Gigi Becali beneficiază în continuare de atenția totală pe care mama sa i-o acordă, iar într-un interviu inedit pe care l-a oferit recent, latifundiarul din Pipera a făcut câteva dezvăluiri din sânul familiei.

Alexandrina Becali este foarte strictă în ceea ce îl privește pe fiul ei. Gigi Becali spune că este certat zilnic de mama sa și nu reușește să o facă mulțumită cu aproape nimic, pretențiile acesteia de la el fiind unele foarte ridicate.

Totodată, finanțatorul echipei de fotbal FCSB recunoaște că are parte de o dragoste maternă rară. În ciuda vârstei înaintate pe care o are, Alexandrina Becali are grijă să se trezească în fiecare dimineață mai devreme decât fiul ei și să îl aștepte cu o cană caldă de ceai.

„Vă mai ceartă mama dumneavoastră?”, a fost întrebat Gigi Becali, la postul de televiziune Antena 3.

Fără să ezite, patronul FCSB a răspuns:

„Pff, vai de capul meu. În fiecare zi! Toată ziua, din orice, nimic nu e bine. Nu e bine. Nimic nu îi place. Nimic nu fac bine. Aia e, ce să fac. Să mă supăr pe mama mea?

Dragostea mamei e și până la 200 de ani, oricând. Dacă gătește ceva mic… Ea, de exemplu, mă așteaptă în fiecare zi cu ceaiul. Eu când mă scol dimineața, la 07:30, să plec la biserică, eu găsesc ceaiul făcut. Înseamnă că ea se scoală la 06:00. Deci ea, săraca, se scoală la 06:00 ca să găsesc eu ceaiul făcut. Îți dai seama ce dragoste?

Dar mă cicălește, mă înnebunește. Tot din dragoste mă cicălește. Și eu nu mă supăr”, a declarat Gigi Becali, la Antena 3.

Gigi Becali, dispus să facă orice pentru familie și prieteni

Nu doar rudele de sânge sunt extrem de importante pentru Gigi Becali, ci și puținii prieteni pe care îi consideră frați.

„Eu iubesc câțiva oameni, pe Virgil (nr – Virgil Becali, un văr de-ai lui Gigi Becali), pe MM (nr – Mihai Stoica), pe Luțu, pe un băiat, Marius, sunt ai mei, prietenii mei. Eu iubesc tot ce e Hristos.

Mama mea și tatăl meu sunt Hristos. Familia mea normal că o iubesc, dar care nu e Hristos n-am ce face. Mă refer la nepoți. Eu încerc să îi întorc. Dacă nu, treaba lor.

Tudor (nr – fostul arbitru Alexandru Tudor), Virgil (nr – Virgil Becali], Luțu, Marius, un băiat, Marcel, ăștia sunt familia mea. Lasă familia adevărată, mă refer la prieteni care devin frați. Eu îi iubesc!

Mai am unul acum, Ioan. Aici, în palat, am făcut spital pentru călugări. Am despărțit bărbații de femei, stau acolo când sunt bolnavi. Asta e viața mea acum”, a spus Gigi Becali, recent, la România TV.

Gigi Becali se ia la trântă cu legislația din România: „Eu sunt omul care poate schimba legile”.