Man poate debuta azi la Parma, contra lui Napoli! A fost inclus în lot, alături de Mihăilă

Gabriel Peneș 31.01.2021, 09:58
Man poate debuta azi la Parma, contra lui Napoli! A fost inclus în lot, alături de Mihăilă

Man poate debuta azi la Parma, contra lui Napoli! A fost inclus în lot, alături de Mihăilă. Veste bună pentru atacantul de 22 de ani, abia transferat la echipa parmegiană. Antrenorul Roberto D’Aversa l-a anunțat în lotul pentru meciul de azi, de la Napoli. Partida de pe stadionul ce poartă numele lui Maradona. Ea va putea fi urmărită pe Telekom Sport 2, începând cu ora 19.00.

Man poate debuta azi la Parma, contra lui Napoli! A fost inclus în lot, alături de Mihăilă

Atacantul român, abia transferat de la FCSB, începe bine relația cu noul lui club. După cum informează site-ul clubului parmegian, antrenorul Roberto D’Aversa mizează inclusiv pe cei doi români în atacul echipei, împreună cu Brunetta, Cornelius, Gervinho și Sprocati. Man a fost inclus în lotul anunțat de tehnicianul formației, alături de Mihăilă. Vom vedea care dintre ei va și intra în primul „11”. Sau dacă vor intra pe teren măcar pe parcursul jocului. Dar e o ocazie mare pentru Man de a debuta în echipa ce se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Dennis Man a fost prezentat oficial pe contul de Twitter al clubului. Asta după ce a trecut cu brio vizita medicală. Jucătorul român și-a ales numărul 98 pe tricou, același pe care-l purta și la FCSB. Man a fost transferat de echipa italiană pentru suma-record de 13 milioane de euro. El a devenit astfel cel mai scump jucător român transferat din campionatul intern. Partida contra celor de la Napoli va putea fi urmărită pe canalul Telekom Sport 2, astăzi, începând cu ora 19.00.

Man poate debuta azi la Parma, contra lui Napoli! A fost inclus în lot, alături de Mihăilă
Man poate debuta azi la Parma, contra lui Napoli! Jucătorul e prins la mijloc, în conflictul Becali – Anamaria Prodan pe tema transferului său

Atac dezlănțuit al Prodancăi: „Dennis Man e un trădător! Dacă a semnat, îl dau un judecată!”

Dennis Man e prins „la mijloc” în scandalul declanșat între Gigi Becali și Anamaria Prodan, impresara jucătorului. Deranjată că a fost ocolită de patronul FCSB în realizarea transferului la Parma, Anamaria a lansat acuzații virulente la adresa lui Becali. Inclusiv că acesta l-ar fi amenințat pe Man cu nerealizarea transferului și trimiterea la FCSB 2, în cazul în care acesta n-ar fi rupt contractul de impresariere avut cu Prodan. Becali a anunțat, de asemenea, conform digisport.ro, că toți jucătorii FCSB aflați în aceeași situație, vor rupe contractele pe care le au cu agenta. Anamaria Prodan nu s-a sfiit să-l numească pe Man „trădător” în cazul în care se va dovedi că el nu-și mai onorează contractul avut cu ea. Agenta a amenințat că va cere daune uriașe, dar perfect justificate conform clauzelor contractuale.

Am acte perfect făcute! Contract care trebuie respectat de ambele părți, valabil până în luna septembrie. Dacă este adevărat, atunci el este un trădător. Rezilierea se face așa cum scrie în contract. 500.000 euro, precum și plata a 10 % din cât încasează anual de la Parma”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Playsport.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe