Maradona și-a înscenat moartea și, de fapt, e încă viu? Mesajul incredibil postat de hackeri pe contul lui de Facebook

Alex Matei 24.05.2023, 15:49
Maradona și-a înscenat moartea și, de fapt, e încă viu? Mesajul incredibil postat de hackeri pe contul lui de Facebook

Răsturnare de situație în cazul morții lui Diego Maradona. Pe pagina de socializare a legendarului fotbalist a apărut un mesaj controversat. Fanii au fost șocați când au citit postarea care a apărut în urmă cu puțin timp pe contul oficial al fostului mare fotbalist.

Maradona, acuzat că și-a înscenat moartea

Un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a lui Diego Armando Maradona a redus la tăcere întreaga suflare sportivă. Pe contul de socializare al fostului mare fotbalist se arată că argentinianul și-a înscenat moartea.

Incidentul a făcut furori în rândul fanilor și adepților din întreaga lume, care au fost surprinși de postarea neașteptată apărută pe contul celui care a fost Diego Maradona.

”Știți că mi-am înscenat moartea, nu?”

Dacă unii s-au amuzat când au citit mesajul apărut pe contul oficial de Facebook al legenrarului fotbalist, alții s-au amuzat, știind cum stau lucrurile, de fapt.

Știți că mi-am înscenat moartea, nu?”, a fost postarea de pe contul de social media al argentinianului, care a stârnit controverse.

Evident că nu avea cum să posteze Diego Maradona, din moment ce el nu mai este printre noi. La mijloc a fost intervenția unor hackeri, care „au spart” contul oficial al fostului fotbalist, după cum a informat familia fostului mare fotbalist.

Regretăm să vă informăm că contul oficial de Facebook al lui Diego Maradona a suferit un atac cibernetic.”, a transmis familia lui Maradona, potrivit indianexpress.com.

Mesajul postat inițial și, ulterior, șters nu a fost singura „intervenție” a experților în securitate. La un moment dat, ei au schimbat fotografia de profil, alegând una a unui „rival”. Mai precis, este vorba despre Pelé.

Pe ce cheltuia Diego Maradona 100.000 de euro lunar

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului mondial, a murit în noiembrie 2020, în urma unui stop cardiorespirator. Avea 60 de ani și trecuse printr-o operație pe creier.

Fostul mare fotbalist a fost o figură controversată în special prin prima vieții sale private. Jurnaliștii argentinieni au povestit, în cadrul emisiunii „Intrusos”, de la America TV, că legendarul sportiv cheltuia numai puțin de 100.000 de euro în fiecare lună pentru actele sale de caritate.

Hrănesc 50 de familii, compuse din rude, angajați din țară și din afară.”, a declarat Maradona, cu ceva timp înainte să se stingă.

Moderatorul emisiunii a tras un semnal de alarmă după ce a auzit despre actele de caritate pe care le făcea Diego Maradona.

De ce e important acest număr? Pentru că de acum înainte, cine va mai finanța acești oameni? Situația familiilor devine alarmantă.”, a declarat moderatorul emisiunii, Jorge Rial.

Urmăriți Playsport.ro și pe