Marea campioană Nadia Comăneci are o legătură neștiută cu un handbalist de la Dinamo. Tânărul a dat cărțile pe față!

Moldoveanu Camelia 24.03.2022, 13:24
Marea campioană Nadia Comăneci are o legătură neștiută cu un handbalist de la Dinamo. Tânărul a dat cărțile pe față!

Nadia Comăneci și Octavian Bizău, unul dintre cei mai buni handbaliști legitimați la echipa Dinamo, au o legătură neștiută. Sportivul a explicat o alegere importantă din cariera sa.

Octavian Bizău a făcut o alegere inspirată. Legătura neștiută cu Nadia Comăneci

Octavian Bizău are 24 de ani și este unul dintre cei mai buni handbaliști pe care îl are România la ora actuală. Sportivul a semnat cu Dinamo în vara anului 2020 și a reușit să facă diferența pe teren în victoria cu Lomza Vive Kielce, din Champions League. Cele 7 goluri marcate l-au introdus în „echipa ideală” a etapei.

La început de 2021, Bizău și-a reînnoit contractul cu campioana României până în vara lui 2024. Atunci când a ajuns la Dinamo, handbalistul s-a gândit foarte bine ce număr o să poarte, detaliu care acum pare cu o însemnătate puternică și-l leagă de Nadia Comăneci.

Acest număr cu care joc acum, e vorba de o combinație între două numere care mi-e îmi sunt foarte aproape de suflet. E vorba de numărul 7 pe care l-am purtat pentru prima dată și numărul 13, care este numărul norocos al familiei.

Așa că m-am gândit să fac o legătură între cele două numere și așa a ieșit 73”, a povestit Bizău, potrivit Prosport.

Octavian Bizău: „Asta mă va motiva și mai multe de acum înainte”

Numărul 73 a adus României foarte multe premii, însă în gimnastică. Nadia Comăneci a purtat în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, acest număr magic.

Cred că a fost un număr norocos. Și, chiar stăteam la un moment dat și mă gândeam, că dacă aduni 7 cu 3 iese cifra 10. Nimic nu este întâmplător”, declara Nadia cu ceva vreme în urmă legat de acest număr.

Octavian Bizău a recunoscut că nu știa de legătura dintre numărului lui de pe tricou și cel purtat de Nadia Comăneci la Montreal. Cu toate acestea, el consideră din tot sufletul că este cu adevărat un număr norocos.

Nu am știut că Nadia a purtat acest număr. Da…ce pot să spun? Asta mă va motiva și mai multe de acum înainte. Chiar este un număr norocos”, a adăugat el.

Din nefericire pentru Dinamo, duelul de gală cu Barcelona din Liga Campionilor la handbal masculin, s-a încheiat cu scor 30-35, în Grupa B.

A fost un adevărat spectacol în Sala Polivalentă din București. Dinamo s-a apropiat la un singur gol de Barcelona pe finalul partidei, dar catalanii s-au desprins în cele din urmă și au închis tabela la 35-30. În tur, Barcelona s-a impus contra lui Dinamo la o diferență mai mică, scor 36-32.

Urmăriți Playsport.ro și pe