„Nadia Comăneci, violată și bătută într-un mod brutal!” Ziariștii italieni au făcut dezvăluiri șocante despre zeița de la Montreal

Giosanu Catinca 02.03.2022, 09:03
„Nadia Comăneci, violată și bătută într-un mod brutal!” Ziariștii italieni au făcut dezvăluiri șocante despre zeița de la Montreal

Nadia Comăneci a trecut prin clipe de groază! Zeița de la Montreal a fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Jurnaliștii din străinătate au povestit pe larg prin ce a trecut cea mai bună gimnastă din istorie, care a obţinut primul 10 olimpic în acest sport.

Drama neștiută a Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci se cunoștea foarte bine cu Nicu Ceaușescu. Despre ei s-a scris că au avut o relație de iubire. Presa străină arată că Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu, nu o iubea așa cum s-ar fi așteptat oamenii pe Nadia. Ei susțin că fosta gimnastă a fost supusă unor chinuri îngrozitoare.

Jurnaliștii din străinătate notează că Nadia Comâneci ar fi fost forțată să facă un avort pe parcursul relației toxice cu Ceaușescu. Sportiva română a negat dintotdeauna presupusa relație cu Fiul dictatorului.

”Nadia a stat în captivitate timp de patru ani la reședința familiei”

Cei de la Calcio Mercato susțin însă că nu lucrurile stau cum a declarat Nadia.

Cunoscut drept ”prințul”, băiatul care avea cu zece ani mai mult decât Nadia era considerat succesorul natural al tatălui său. Era afemeiat, alcoolic, violent și obsedat de jocurile de noroc. Nicu nu putea rata nimic și nimeni nu avea cum să îl refuze. Cel mai bine era să nu-ți iasă în cale.

Din păcate, Nadia Comăneci nu a scăpat de atenția lui și a stat în captivitate timp de patru ani la reședința familiei Ceaușescu. Elena, mama lui Nicu, nu o lăsa să iasă decât pentru a se antrena și pentru a participa la competiții. Apoi, seara, „iubitul oficial”, care era de fapt călăul ei, venea de fiecare dată beat.

Nu exista dragoste între ei în pat, erau adevărate violuri intercalate cu tot felul de metode de tortură. Ceaușescu își stingea trabucurile pe pielea Nadiei. Corolarul acestui iad a fost reprezentat de un avort”, a transmis publicația italiană.

Aceeași sursă notează că relația dintre Nadia Comăneci și Nicu Ceaușuscu s-a destrămat în anul 1980. După cum era de așteptat, momentul a fost marcat de o altă umilință la care celebra gimnastă a fost supusă. Incidentul a avut loc la Moscova, în timpul Jocurilor Olimpice.

”A traversat granița ca un refugiat”

Nadia a observat că jurații fac aranjamente la J.O., așa că a decis să fugă din România.

A fost „furată de medalii de către un juriu corupt care a favorizat sportivele sovietice într-o manieră rușinoasă.

Fix atunci a decis tânăra campionă româncă să fugă. A traversat granița ca un refugiat. A ajuns la Viena, iar de acolo a zburat în Statele Unite, unde și-a luat cetățenia americană și s-a căsătorit cu Burt Conner, atlet care era îndrăgostit de ea încă din timpul Olimpiadei de la Montreal.

Ea a fost chestionată, imediat după ce a împlinit 59 de ani, despre incidentul cu pricina, dar ”a refuzat să vorbească despre perioada în care a fost prizonieră la palatul familiei Ceaușescu”, mai scriu italienii.