Marele Ilie Năstase, tătic la 75 de ani. Declarația bombă făcută de fostul număr 1 mondial

Autori: Gabriel-Alexandru Ioniță, Giosanu Catinca / 26.09.2021, 10:16
Marele Ilie Năstase, tătic la 75 de ani. Declarația bombă făcută de fostul număr 1 mondial

Ilie Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion. În vârstă de 75 de ani, primul lider din istoria ATP s-a căsătorit în 2019 cu femeia de 45 de ani.

Fostul mare tenismen a mai fost căsătorit în trecut în patru rânduri și are și nu mai puțin de 5 copii din aceste relații. Cu toate acestea, „Nasty” își dorește un copil și cu actuala soție.

Ilie Năstase, pus pe fapte mari

Ilie Năstase a mărturisit că și-ar dori să aibă o fetiță. Iar dacă acest lucru se va întâmpla, va încerca să o ghideze spre tenis pentru a-i călca pe urme Simonei Halep.

Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman!

Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac.”, a spus Ilie Năstase la Pro TV.

Dezvăluiri de senzație

Cu siguranță Ilie Năstase a avut și are încă o viață plină! La cei 75 de ani ai săi, este dificil să îi numeri soțiile și copiii. Fostul lider ATP are cinci copii, dintre care patru fete şi un băiat. Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 46 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, Dominique Grazia. Aceasta din urmă a fost soţia fostului mare tenismen între 1972 şi 1980.

După divorţul de belgiancă, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american. Întrucât toate încercările acesteia de a rămâne însărcinată au eşuat, ea şi Ilie au decis să înfieze un copil. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas. Mama naturală a acestuia era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Adolescenta a ținut să dea copilul către adopţie, pentru că dorea să îşi continue studiile. Dezvăluirea îi aparţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică scrisă în 2016.

Şi cel de-al treilea copil al lui Ilie Năstase este tot înfiat. Fostul mare tenismen și Alexandra au adoptat-o pe Charlotte, născută pe 14 martie 1990. Mama naturală a acesteia este o femeie din Miami, care avea mai mulți copii și nu se putea ocupa de creșterea lor.

După ce s-a despărţit şi de Alexandra, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, care i-a dăruit lui ”Nasty” două fete Alessia (18 ani) şi Emma (15 ani).