EXCLUSIV. Singura femeie care l-ar fi înșelat pe Cristi Borcea! Când a aflat, omul de afaceri a luat foc și a renunțat la relație

Moldoveanu Camelia / 23.11.2021, 11:34
EXCLUSIV. Singura femeie care l-ar fi înșelat pe Cristi Borcea! Când a aflat, omul de afaceri a luat foc și a renunțat la relație

Cuceritorul Cristi Borcea a frânt multe inimi de-a lungul anilor, însă se pare că o singură femeie a reușit să-l facă și să sufere. Fostul finanțator al clubului Dinamo ar fi fost înșelat, cu toate că partenera sa i-a dăruit și un moștenitor. Omul de afaceri a luat foc atunci când a aflat că se află pe locul doi în viața iubitei sale.

Povestea neștiută din viața lui Cristi Borcea. „Câinele roșu” ar fi fost înșelat

Cristi Borcea a apărut în lumina reflectoare imediat după ce a devenit finanțator al clubului Dinamo. El a fost mereu un patron implicat, pătimaș și dedicat, însă de cele mai multe ori apărea în presă datorită escapadelor sale amoroase.

Fostul patron de la Dinamo are trei copii din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea: Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo. Cu Alina Vidican a făcut doi copii: George Alexandru şi Gloria. Din relația extraconjugală cu Simona Voiculescu a rezultat o fetiță, Carolyn. Cristi Borcea are cu ultima soție, Valentina Pelinel, două gemene, Indira și Rania, și un băiat, Milan.

Însă, Cristi Borcea a fost un adevărat cuceritor, puține dintre relațiile lui fiind descoperite. Este de notorietate faptul că omul de afaceri obișnuia să aibă mai multe relații în același timp, dar până acum nicio femeie nu „s-a lăudat” că l-ar înșelat și ea.

Potrivit surselor PlaySport.ro, Cristi Borcea s-a aflat într-o situație deloc familiară pentru el în urmă cu ceva timp. Una dintre femeile cu care se iubea, și care se spune că i-ar fi dăruit și un copil, și-a făcut o altă relație. Cu alte cuvinte, omul de afaceri a trecut fără să știe în postura de amant, postură care nu i-a fost deloc pe plac. Femeia în cauză și-a dat seama că Borcea nu este bărbatul pentru care își dorește să lupte toată viața, așa că s-a cuplat cu un coleg de serviciu. Obișnuit doar să înșele, nu să fie și înșelat, Cristi Borcea a luat foc, n-a mai ținut cont de nimic și a rupt legătura definitiv cu fosta sa parteneră.

„Nu am avut scrupule”

Valentina Pelinel a fost căsătorită între 2004 și 2017 cu Cristian Boureanu. Însă, puțină lume a știut faptul că Borcea s-a îndrăgostit de actuala soție chiar în ziua în care aceasta mergea la altar cu fostul soț. Cu toate că se afla într-o relație cu două femei (cu soția Mihaela Borcea și cu amanta Alina Vidican), fostul patron dinamovist avea să se îndrăgostească iremediabil de cea care urma să-i devină soție în 2018.

Borcea a recunoscut că, în ceea ce privește cucerirea Valentinei, n-a avut scrupule. Mai mult, el a recunoscut faptul că s-au iubit chiar și când amândoi aveau alte căsnicii.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, povestea Cristi Borcea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.