Marele vis al lui Marius Șumudică a fost spulberat. Românul a primit o lovitură neașteptată în campionatul Turciei

Marian Cărăvan 02.01.2021, 16:30
Marele vis al lui Marius Șumudică a fost spulberat. Românul a primit o lovitură neașteptată în campionatul Turciei

Marius Șumudică a primit o lovitură neașteptată în campionatul Turciei. După seria fabuloasă care a propulsat-o pe Gaziantep pe podiumul SuperLig, echipa pregătită de tehnicianul român a fost la un pas de un moment de referință. Marele vis al lui Marius Șumudică a fost spulberat.

Marius Șumudică a primit o lovitură neașteptată în campionatul Turciei

Gaziantep a jucat sâmbătă în deplasare cu Erzurum și a fost foarte aproape de a cuceri cele trei puncte, care i-ar fi adus, cel puțin pentru moment, prima poziție din clasament. Echipa antrenată de Marius Șumudică a fost la un pas de a obține a cincea victorie consecutivă, dar a fost egalată în prelungiri, după un penalty contestat vehement de oaspeți. Gaziantep conducea cu 1-0 din minutul 69, după reușita lui Kevin Mirallas, la o fază la care a contribuit decisiv Kenan Ozer. Cele trei puncte erau în contul lui Gaziantep, însă în prelungirile partidei arbitrul Kaan Numanoglu a dictat penalty pentru gazde. Destul de ușor, susțin oaspeții, după ce Djilobodji a pus brațele pe spatele unui adversar. Penalty-ul a fost transformat de Bassan, în minutul 90+5.

A ieșit o încăierare generală, jucătorii și staff-ul lui Gaziantep i-au cerut socoteală arbitrului. Marius Șumudică nu a putut sta deoparte și le-a cerut socoteală arbitrilor. Tehnicianul român, antrenorul anului 2020 în Turcia, a primit cartonașul galben pentru proteste. Scutierii au intrat pe teren, pentru a ține situația sub control.

Marele vis al lui Marius Sumudica a fost spulberat. Antrenorul roman le-a cerut socoteala arbitrilor dupa penalty-ul acordat in finalul meciului cu Erzurum
Marele vis al lui Marius Sumudica a fost spulberat. Antrenorul roman le-a cerut socoteala arbitrilor dupa penalty-ul acordat in finalul meciului cu Erzurum

Marele vis al lui Marius Șumudică a fost spulberat. Gaziantep putea fi lider în SuperLig

Meciul s-a încheiat în minutul 90+9. Un meci cu scandal, care i-a lăsat un gust amar lui Marius Șumudică. Marele vis al lui Marius Șumudică a fost spulberat. Gaziantep putea urca temporar pe primul loc al clasamentului. E acum pe treapta a treia a podiumului, cu 28 de puncte din 15 meciuri.

Alanyaspor e acum lider, cu 30 de puncte. Galatasaray a coborât pe locul 2, dar poate reveni în fruntea clasamentului. De la ora 18:00 se joacă Galatasaray – Antalyaspor.

La Gaziantep nu a jucat azi Alexandru Maxim. Golgheterul echipei, cu șapte reușite, era suspendat.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe