Marius Șumudică, filmare neașteptată în miez de noapte în care-și anunță revenirea în România: „Vă promit că mă întorc”

Marian Cărăvan 02.01.2021, 12:48
Marius Șumudică, filmare neașteptată în miez de noapte în care-și anunță revenirea în România: „Vă promit că mă întorc”

Marius Șumudică, antrenorului anului 2020 în Turcia, i-a surprins pe fanii din România cu o filmare în miez de noapte. La trecerea în 2021, Marius Șumudică și-a anunțat revenirea în România, la echipa lui de suflet. Ce a promis antrenorul anulului 2020 în Turcia.

Marius Șumudică, filmarea care i-a impresionat pe fanii Rapidului

Marius Șumudică, un antrenor pe val în Turcia, nu uită clipele frumoase petrecute la Rapid. A jucat aici în două perioade distincte, în care a contribuit la palmaresul alb-vișiniilor: titlul în 1998-1999 (sub comanda lui Mircea Lucescu) și Cupa României în sezoanele 1997-1998 și 2001-2002. Antrenorului anului 2020 în Turcia le promite fanilor grupării giuleștene că se va întoarce la un moment dat în România, chiar la Rapid. Pentru că are o mare dorință, pe care le-a comunicat-o și fanilor Rapidului. Marius Șumudică, filmare în miez de noapte în care-și anunță revenirea în România.

„Doresc tuturor rapidiștilor un an bun, un an prolific, un an care să le aducă promovarea, să se bucure de noua arenă, Giuleștiul rămâne Giulești, inima mea bate pentru Rapid și n-am putut să trec peste această noapte fără a trimite un mesaj către toți rapidiști. Vă iubesc, sunteți în sufletul meu. Sunt unul dintre voi, nu vă voi trăda niciodată!

Printre alte dorințe profesionale, care doresc să mi se implinească, eu activând în Turcia, știți foarte bine, o mare dorință de-ale mele este ca Rapidul să promoveze, să mă întorc acasă și să câștig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi! Vă iubesc și vă doresc sănătate și numai bine”, a fost mesajul lui Marius Șumudică pentru fanii Rapidului.

Marius Sumudica, filmare in miez de noapte in care-si anunta revenirea in Romania
Marius Sumudica, filmare in miez de noapte in care-si anunta revenirea in Romania

De 15 ani, în lumea zbuciumată a antrenorilor

Marius Șumudică, 49 de ani, este acum un antrenor de succes în Turcia. După seria fabuloasă a echipei sale Gaziantep, care a ajuns la doar două puncte în spatele liderului din SuperLig, Marius Șumudică are Turcia la picioare. Și a ajuns să fie desemnat antrenorul anului 2020 în Turcia. Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon, chiar în fața liderului Galatasaray (1-3, pe 12 septembrie 2020). Cele patru victorii consecutive din finalul anului 2020 (printre învinse numărându-se campioana Istanbul Bașakșehir și Fenerbahce) au făcut senzație în Turcia.

Marius Șumudică a fost desemnat antrenorul anului 2020 în Turcia. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Șumi a debutat ca antrenor principal în 2005, la Rocar București, echipă aflată atunci în Liga 3. După ce a antrenat în liga secundă, la Inter Gaz, Progresul și Farul, lui Marius Șumudică i s-a dat posibilitatea de a antrena în Liga 1. Șansa i-a oferit-o Jean Pădureanu, iar pe 4 ianuarie 2011 Marius Șumudică a debutat în calitate de antrenor în Liga 1, la Gloria Bistrița.

Marius Șumudică a câștigat titlul și Supercupa României cu Astra, în 2016. A fost desemnat atunci antrenorul anului în România. În 2020 a ajuns antrenorul anului în Turcia.

Urmăriți Playsport.ro și pe