Maria Sharapova se alătură cauzei ucrainene și a făcut un anunț devenit viral

Catinca Giosanu 09.03.2022, 21:31
Maria Sharapova se alătură cauzei ucrainene și a făcut un anunț devenit viral

Din ce în ce mai mulți sportivi se implică în campaniile de ajutorare a victimelor războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. După ce Elina Svitolina a anunțat că toate câștigurile ei din tenis vor fi donate pentru sprijinirea țării de baștină, Maria Sharapova și-a exprimat și ea admirația față de ucrainenii care luptă cu eroism împotriva soldaților ruși.

Maria Sharapova, alături de refugiații din Ucraina

Maria Sharapova s-a arătat dispusă să sprijine cu bani și nu numai victimele operațiunii militare comandate de Vladimir Putin. Fostul lider mondial a donat alimente de strictă necesitate pentru refugiații din Ucraina.

Am donat pentru fondul creat de Save the Children (n.r.- Salvați Copiii), o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați.”, a scris Sharapova pe contul său de socializare.

”Am inima din ce în ce mai frântă”

Tenismena rusă Maria Sharapova, fostă refugiată în Siberia, s-a arătat foarte afectată de ceea ce se întâmplă la granița cu România.

Cu fiecare zi ce trece, am inima din ce în ce mai frântă. Sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina.”, a mai spus rusoaica în vârstă de 34 de ani.

Rusoaica a fost de curând criticată pentru că nu a luat atitudine. Ei bine, ea le-a dat peste nas internauților. Cunoscuta tenismenă a anunțat că este alături de victimele războiului din Ucraina.

”Ești uimitoare, Maria!”

Fanii sportivei au reacționat imediat și au lăudat gestul făcut de Maria Sharapova.

Respect.”, ”Ești uimitoare, Maria!” sau ”Dumnezeu să te binecuvânteze.”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit fosta jucătoare de tenis, în urma anunțului făcut.

Urmăriți Playsport.ro și pe