Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, este disperat: „Băgăm echipa a doua cu FCSB”

Moldoveanu Camelia / 16.05.2021, 09:53
Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, este disperat: „Băgăm echipa a doua cu FCSB”

Marinos Ouzounidis nu știe cum să mai gestioneze situația de la CS Universitatea Craiova. Disperarea antrenorului vine după ce oltenii au fost învinși de CFR Cluj, scor 3-1.

Ouzounidis este dezamăgit de jucătorii săi. Tehnicianul le cere explicații după meciul cu CFR Cluj

U Craiova CFR Cluj
Jucătorii Craiovei au fost desființați de către antrenor

Antrenorul CS Universitatea Craiova și-a umilit jucătorii după ce au pierdut dramatic în runda opt din play-off-ul Ligii 1. Craiova se află în postura de a pierde poziția a treia în clasament, dacă Sepsi se impune în această rundă, contra celor de la FCSB, duminică.

Am pierdut toate mingile, nu am fost agresivi, jucătorii fac o mare greșeală dacă se gândesc că se rezolvă totul odată cu triumful din Cupă.

Am început bine, dar ce a urmat după aceea.. nu-mi vine să cred! Nu așa se joacă fotbalul. Am nevoie de explicații de la fotbaliști. Distrugem totul într-o săptămână, două. Nu accept un asemenea joc!

Chiar și când ne conduce adversarul cu 10-0, de ce renunți?! Nu înțeleg de ce renunți la luptă! Trebuie să dăm totul până la final. E inadmisibil să renunți așa la joc.

Sunt dezamăgit și de jucătorii cu experiență, ei trebuie să ajute echipa, nu ce au făcut în seara asta. Ce e asta?!”, a declarat Ouzounidis la Telekom Sport.

FCSB o să joace cu echipa a doua a Craiovei?

Antrenorul oltenilor a tunat și a fulgerat după meciul cu CFR Cluj. Ouzounidis n-a ezitat să-și desființeze jucătorii și să le spună, printre rânduri, că sunt mai slabi decât cei de la echipa a doua.

În aceste condiții, mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB. Ce, să vedem asta din nou? Nu accept! Nu e echipa mea, nu e stilul meu.”, Marinos Ouzounidis, antrenor CS Universitatea Craiova

Echipa de start:

U Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, M. Constantin, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan
Rezerve: L. Popescu, Mitran, Bălașa, Bic, Screciu, Camara, Ofosu, Tudorie, Fedele
Antrenor: Marinos Ouzounidis

Golgheterul Elvir Koljic va avea concurență la U Craiova! Pe cine ar putea antrena Ouzounidis

Un atacant al unei echipe din play-off dă semnale că ar vrea să joace la Universitatea Craiova. Ceea ce nu este imposibil. Mai ales dacă vorbim despre un jucător al oltenilor. Acesta este împrumutat la o echipă angrenată în play-off-ul Ligii 1. La revelația Academica Clinceni, surpriza plăcută din actualul sezon competițional. Atacantul Jovan Markovic a ajuns pe 23 martie 2017 la echipa mare a Craiovei, fiind promovat de la juniorii U19 ai clubului din Bănie. Ulterior a fost împrumutat la Academica Clinceni, echipă cu care joacă în acest sezon în play-off. Și o face chiar foarte bine.

Cei de la Craiova se uită la mine, știu ce au de gând cu mine. Eu vreau să joc pentru Craiova, să dau goluri și să câștigăm campionatul. Am avut niște discuții cu cei de acolo, dar nu este nimic sigur că mă voi întoarce”, a spus Jovan Markovic, după victoria cu Botoșani pentru Digi Sport.