Marius Croitoru, noul antrenor de la FC U Craiova 1948! Când va semna contractul

Octavian Vasilescu / 22.06.2022, 18:13
Marius Croitoru, noul antrenor de la FC U Craiova 1948! Când va semna contractul

FC U Craiova 1948 și-a găsit antrenor! Marius Croitoru (41 de ani) va prelua, în cele din urmă, echipa condusă de familia Mititelu.

GSP.ro anunță că Marius Croitoru și patronul Adrian Mititelu au trecut peste momentul de impas. Tehnicianul ar urma să semneze joi contractul cu FC U Craiova 1948.

Marius Croitoru va antrena FC U Craiova 1948

Croitoru a plecat de la FC Botoșani după finalul sezonului precedent. El a antrenat în Moldova din iunie 2019 și până în acest an, devenind astfel cel mai longeviv tehnician din Liga 1.

Ca antrenor, Marius Croitoru a ajuns de două ori în play-off cu FC Botoșani. În sezonul recent încheiat a ratat dramatic calificarea în play-off. FC Argeș a învins la Botoșani în ultima rundă din sezonul regulat, iar moldovenii au picat în play-out. Acest eșec a dăunat legăturii dintre Croitoru și patronul Valeriu Iftime.

Croitoru a condus FC Botoșani în 115 meciuri în Liga 1. Cu el pe bancă, moldovenii au câștigat 45 de meciuri, au remizat de 35 de ori și au cedat în 35 de partide.

În locul său, Valeriu Iftime l-a angajat pe Mihai Teja, fost antrenor la FCSB.

Oltenii l-au ofertat imediat după ce a plecat de la Botoșani

FC U Craiova 1948 l-a ofertat pe Marius Croitoru imediat după despărțirea de FC Botoșani. Chiar antrenorul a recunoscut acest lucru:

Nu am de ce să mă ascund. Am avut discuții și sunt în acest moment… nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la U Craiova 1948. Oferta a venit imediat după ce a apărut în presă că nu mai sunt antrenorul Botoșaniului.

N-am ajuns la o înțelegere pentru a prelungi contractul la Botoșani. A fost o discuție între patru pereți cu domnul Iftime și prefer să rămână așa”, a spus Croitoru, pentru Digi Sport.