Marius Măldărășanu a anunțat noul obiectiv al revelației Hermannstadt. Care este miza pentru finalul de campionat regulat

Dragos Stefanescu 28.01.2023, 22:53
Marius Măldărășanu a anunțat noul obiectiv al revelației Hermannstadt. Care este miza pentru finalul de campionat regulat

Sâmbătă seară, Universitatea Craiova a primit vizita celor de la FC Hermannstadt în etapa cu numărul 23 din Superliga. Partida a fost dominată categoric de olteni care s-au impus cu socrul de 2-0. Astfel, formația sibiană a rămas fără puncte câștigate în acest an. La final, Marius Măldărășanu a făcut o analiză a jocului și a anunțat care este noul obiectiv al echipei sale.

FC Hermannstadt bifează o nouă înfrângere în Superliga. Sibienii au fost învinși clar în Bănie

Sâmbătă, 28 ianuarie, Universitatea Craiova și FC Hermannstadt s-au înfruntat în etapa 23 din Superliga. Prima repriză a fost extrem de echilibrată, ambele echipe reușind să-și creeze câteva ocazii de gol. Totuși echipele au intrat la cabine fără să marcheze vreun gol. Craiova a început în forță repriza secundă reușind să deschidă scorul în minutul 49 prin Andrei Ivan, care a avut o execuție superbă. Dominarea oltenilor a continuat iar eforturile acestora au fost recompensate. În minutul 69 Andrei Ivan a marcat din nou, după o lovitură de cap plasată perfect. Craiova a mai avut câteva ocazii de gol însă nu a mai reușit să marcheze. Meciul s-a terminat cu victoria Universității Craiova cu scorul de 2-0. În urma acestui succes formația olteană se menține pe locul 5, având 41 de puncte. De cealaltă parte, FC Hermannstadt a coborât pe locul 10, cu 24 de puncte.

Marius Măldărășanu a anunțat noul obiectiv al lui FC Hermannstadt

La finalul partidei de pe ”Ion Oblemenco” Marius Măldărășanu a făcut o analiză a jocului echipei sale. Tehnicianul a lăudat jocul defensiv al elevilor săi din prima repriză, însă a taxat lipsa de inspirație a atacanților. Măldărășanu a anunțat că obiectivul lui FC Hermannstadt este să câștige cât mai multe meciuri împotriva echipelor clasate sub ea.

Prima repriză am fost aproape perfecți din punct de vedere defensiv. Noi am avut două situații de gol dar din păcate am reușit puține faze ofensive. Am făcut aceleași greșeli ca la meciul trecut. Imediat după pauză, Ivan a făcu diferența. Este un jucător cu execuții excelente. Am încercat să jucăm după ce am primit primul gol. Butean a fost omul cheie dar nu a reușit să desfacă lacătul. A avut o lipsă de inspirație în fața porții.

Am luat 6 puncte din aceste 4 meciuri cu echipele care se bat la titlu. Ne dorim mai mult. Trebuie să trecem peste și normal trebuie să câștigăm acasă. Va mai veni un mijlocas mâine, un jucător străin. Am discutat și de un fundaș central. Suferim și la nivel de lot. Aceiași am fost și în tur. Acum se vede răul daorită acelor puncte care ne-au fost luate. Cei care intră  trebuie să-și facă treaba. Bicean a jucat excelent. Am greșit că l-am lăsat pe bancă. Trecem peste și ne gândim la următorul meci. Trebuie să câștigăm cu echipele de sub noi.

Paraschiv face exact ce trebuie. Nu a avut situații de a marca. El a creat spații pentru alți jucători”, a declarat Marius Măldărășanu.

Jucătorii sibieni nu și-au pierdut optimismul după cele două înfrângeri din acest an

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, jucătorii de la FC Hermannstadt nu au fost foarte demoralizați.

Daniel Parschiv a punctat momentele cheie ale jocului și speră ca echipa sa să-și revină și să obțină din nou puncte în Superliga.

Este un joc de fotbal, o competiției sportivă în care cineva trebuie să piardă iar azi am fost noi aceia. Nu mai suntem echipa de acum o lună. Craiova are jucători de valoare care pot face diferența în fața porții. Noi nu am găsit soluții la finalizare.

La nivelul acesta micile detalii fac diferența. Au fost execuții senzaționale ale jucătorilor craioveni. La golul doi a fost greseala noastră și am fost pedepsiți.

Nu-mi doresc să plec momentan. Vreau să marchez cât mai multe goluri pentru Hermannstadt. Dacă o să fac asta o să vină și oferte pentru mine.  Sunt perioade și perioade. Cu siguranță voi mai marca, sunt conștient că am anumite calități. Când pierzi nu este tocmai plăcut, dar am jucat cu echipe mari ale țării. Sperăm ca în următoarele meciuri să adunăm cât mai multe puncte. Suntem la doar 2 puncte de locurile de retrogradare. Depinde mult de cele 9 puncte care ne-au fost luate. Putem să ne gândim la play-off dar depindem de rezultatele celorlalalte echipe. Asa acă este foarte greu”,  a declarat Parschiv.

Raul Opruț a pus cele două înfrângeri din acest an pe seama vacanței de iarnă care i-a scos din ritm pe jucătorii sibieni.

Din păcate nu am făcut un meci foarte bun. Prima repriză a fost echilibrată și am avut două ocazii mari de gol. În repriza secundă am luat repede golul și apoi ne-au dominat.

Au fost două meciuri grele. Nu s-a schimbat nimic. Din păcate nu mai reușim să avem posesia ca anul trecut. Este început de retur, a fost vacanța, mai avem nevoie de timp să ne intrăm în ritm.

Nu m-am simțit altfel. Eu sunt la Hermannstadt și îmi fac treaba aici. Nu s-a concretizat transferul la Craiova și este un subiect închis. Poate la vară. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Pot fi mai multe discuții, dar eu sunt concentrat să joc tot mai bine. Dacă va trebui sa plec ma voi gândi foarte bine înainte. Depinde de ce ofertă voi avea”, a spus Opruț.

Urmăriți Playsport.ro și pe