„Palmă” pentru Dan Petrescu din partea lui Daniel Paraschiv

Dragos Stefanescu 22.12.2022, 15:11
„Palmă” pentru Dan Petrescu din partea lui Daniel Paraschiv

FC Hermannstadt a terminat anul cu un succes în fața lui CFR Cluj, scor 1-0. Unul dintre cei mai buni jucători ai sibienilor în acest sezon a fost Daniel Paraschiv. Înainte de a ajunge la Sibiu, el a fost jucătorul lui CFR Cluj. După meciul direct, Paraschiv a ținut să-l ”înțepe” pe Dan Petrescu.

Daniel Paraschiv nu l-a iertat pe Dan Petrescu

În etapa 21 din Superliga FC Hermannstadt a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, și va termina anul pe locul 6, având 33 de puncte. Formația sibiană este în mod cert una dintre revelațiile acestui sezon.

Daniel Paraschiv (23 de ani) a avut evoluții excelente în acest sezon la FC Hermannstadt. Atacantul a marcat 9 gluri pentru sibieni și se află pe locul doi în topul golgheterilor din Superliga, la egalitate cu Denis Alibec și Marko Dugandzic. Înainte de ajunge la Sibiu, Paraschiv a fost jucătorul lui CFR Cluj, însă Dan Petrescu nu i-a acordat nicio șansă și l-a lăsat să plece definitiv din Gruia.

După victoria cu CFR Cluj, Daniel Paraschiv a trimis câteva săgeți către Dan Petrescu. Paraschiv nu crede că antrenorul nu știa că este jucătorul lui CFR, așa cum susține acesta.

(n.r. – despre afirmațiile lui Dan Petrescu) Am plecat de la CFR la Voluntari când era antrenor Marius Șumudică. În vară, aparțineam de CFR și era antrenor Dan Petrescu. Eu stabilisem cu oamenii de la Hermannstadt sa continuam si la Liga 1, că au nevoie de mine.

M-a sunat într-o zi domnul Dani Coman, care era președinte la noi. Mi-a zis că CFR Cluj și Hermannstadt au căzut de acord cu un transfer definitiv. Dacă sunt de acord.

Nu am mai stat să spun pe la CFR, să întreb. Să le strâng mâna. Dacă v-ați inteles, foarte bine. Eu vreau să continui la Sibiu.

Pot să spun că domnul Dan Petrescu nu m-a avut pe mână, pentru că nu m-a văzut la niciun antrenament. Nu știu dacă a știut că sunt jucătorul CFR-ului sau nu. Și eu cred că a știut până la urmă. Bănuiesc că ești conștient de jucători pe care îi ai sub contract”, a declarat Daniel Paraschiv penru DigiSport.

Dan Petrescu a pus tunurile pe jucătorii lui CFR Cluj după înfrângerea cu Hermannstadt

După înfrângerea cu FC Hermannstadt, Dan Petrescu a fost extrem de supărat. Tehnicianul a pus eșecul pe seama lipsei de concentrare a juctorilor săi, deoarece aceștia se gândeau deja la vacanță.

La pauză le-am spus că, la cum jucăm, 0-0 e bun, și până la urmă e un punct, să nu facem greșeli. Am făcut greșeli, și ei, și eu. A fost greșeala mea, schimbările nu au adus nimic. Un an fantastic se încheie așa urât, e clar că și vacanța va fi altfel față de cum voiam. Aia nu mai e vacanță. I-am certat, nu am înțeles ce au făcut la corner, Kolinger nu avea voie să ia al doilea galben. La corner nu știu ce făcea Yeboah, de aia sunt foarte supărat.

E singura zi în care nu am făcut faze fixe în ziua meciului, era prea frig. S-a văzut. Plus că toți erau cu capul la vacanță, a fost un an foarte greu, toți și-au luat bilete de avion, au făcut petreceri, ce au mai făcut…. Ei (n.r. Hermannstadt) nu au avut niciuna (n.r. despre ocazii de gol). Fotbalul se joacă pe goluri, bravo lor, s-au pregătit pentru meciul ăsta de vineri. Felicitări lui Sibiu. Asta era dorința mea, victoria asta, altceva nu îmi doresc nimic”, a spus Dan Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe