Marius Șumudică a ajuns pe loc retrogradabil, după al treilea eșec consecutiv! Pentru Malatyaspor urmează o nouă etapă de coșmar

Robert Zanfir / 20.11.2021, 19:23
Marius Șumudică a ajuns pe loc retrogradabil, după al treilea eșec consecutiv! Pentru Malatyaspor urmează o nouă etapă de coșmar

Marius Șumudică a pierdut meciul cu Giresunspor, 0-1, care a contat pentru etapa a 13-a din Turcia. În urma rezultatului de sâmbătă, Malatyaspor a ajuns pe locurile retrogradabile.

Debutul fulminant al lui Marius Șumudică la Malatyaspor este deja de domeniul trecutului. Pentru fostul antrenor al celor de la CFR Cluj au urmat trei eșecuri consecutive, iar românul are de acum probleme cu evitarea retrogradării.

Marius Șumudică a ajuns pe loc retrogradabil, după al treilea eșec consecutiv! Pentru Malatyaspor urmează o nouă etapă de coșmar

Malatyaspor a pierdut pe terenul celor de la Giresunspor, într-un derby al suferinței din Super Lig. Gazdele s-au impus cu 1-0, în urma reușitei lui Fousseni Diabate. Malianul a marcat din penalty, după 70 de minute de joc.

Oaspeții au avut posibilitatea revenirii în meci, dar golul egalizator reușit de Eskihellac a fost anulat în urma deciziei VAR.

După eșecul de azi, echipa lui Marius Șumudică ajunge pe loc retrogradabil. Malatyaspor a făcut schimb de poziții cu Giresunspor, care a urcat pe locul 16. Cu 12 puncte după 13 etape, Malatyaspor este pe poziția 17, prima sub linia retrogradării.

Iar programul nu este unul bun pentru Marius Șumudică. Următorul adversar al lui Malatyaspor este Galatasaray.

Marius Șumudică a vorbit despre transferurile lui Constantin Budescu

Marius Șumudică este gata să îl ducă în Turcia pe Constantin Budescu. Antrenorul lui Malatyaspor l-ar vrea doar gratis pe jucătorul pus la zid de Gigi Becali.

„Budescu este un jucător care mă interesează, am colaborat foarte bine cu el, dar l-aș lua fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim.

Eu am făcut performanțe cu el și, dacă am făcut performanță cu el și el m-a ajutat într-un moment greu, atunci trebuie să îl ajut și eu într-un moment greu. Și aș face din tot sufletul acest lucru”, a spus Marius Șumudică la plecarea spre Turcia, după pauza datorată echipelor naționale.

Marius Șumudică a vorbit și despre un eventual transfer al lui Deian Sorescu, despre care s-a zvonit că ar fi dorit în Turcia.

„Nu știu de unde au apărut zvonurile astea, cu Sorescu, nu mă interesează acest transfer. Nici nu ne putem apropia de sumele astea de transfer. Am văzut că ei cer milioane de euro, sute de mii, iar noi nu avem capacitatea de a cheltui bani așa și de a arunca cu bani”, a mai declarat Șumudică.

ECHIPELE:

Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Eraltay (Emre Taşdemir), Pelupessy (Sergen Piçinciol), Flavio, Suleymanov (Champness), Diabate, Serginho (Erol Can Akdağ), Doukara (Ibrahima Balde)

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Semih Kaya, Wallace, Sadık Çiftpınar (Awuku), Mustafa Eskihellaç, Chouiar, Aabid, Mallan, Karim Hafez, Adem Büyük, Kubilay Kanatsızkuş (Mert Miraç Altıntaş)