Marius Șumudică i-a lăsat fără replică pe turci: „Vreau să-ți pun și eu o întrebare!” Ce a promis după remiza cu Konyaspor

Robert Zanfir / 06.12.2021, 23:20
Marius Șumudică i-a lăsat fără replică pe turci: „Vreau să-ți pun și eu o întrebare!” Ce a promis după remiza cu Konyaspor

Yeni Malatyaspor a remizat, 0-0, pe terenul lui Konyaspor, a doua clasată din campionatul Turciei. Marius Șumudică a făcut spectacol la finalul partidei, deși a fost contestat de suporteri.

Marius Șumudică și-a recăpătat vocea, după seria de trei eșecuri consecutive pe banca lui Yeni Malatyaspor. Echipa sa a remizat cu Galatasaray, în etapa trecută, iar acum a smuls un punct de pe terenul celei de-a doua clasate din Super Lig.

Marius Șumudică i-a lăsat fără replică pe turci: „Vreau să-ți pun și eu o întrebare!”

Marius Șumudică s-a plâns iar de lipsa soluțiilor, după egalul 0-0 cu Konya.

„Echipa mea a jucat foarte bine și a luat un punct. Uneori te scapi de retrogradare că ai luat un punct, alteori poți deveni campion. Eu te invit la Malatya, hai să te antrenezi cu echipa mea.

Am 10 jucători sub 20 de ani. Vreau să-ți adresez și eu o întrebare. De ce crezi că face Șumudică una-două schimbări pe meci? Ar trebui să știi mai multe despre fotbal.

I-am închis tactic, nu le-am dat nicio șansă. Îi felicit pe jucători. Au implementat exact ce am făcut la antrenamente. Nu am primit gol în ultimele două jocuri. Suntem sub presiune și ne luptăm să nu retrogradăm. E foarte important ca echipa să nu cedeze”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă.

Ce a promis după remiza cu Konyaspor

Antrenorul le promite fanilor că va schimba radical fața echipei după pauza de iarnă. Una dintre țintele antrenorului ar putea fi Constantin Budescu.

Mijlocașul FCSB a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și ar putea pleca la iarnă. Șumudică a recunoscut că este o soluție pentru el:

„Veți vedea o altă față a echipei din 2022. Vom face șase-șapte transferuri. Atunci veți vedea echipa lui Șumudică”, a mai spus antrenorul.

Șumudică, tot mai contestat în Turcia. Ce i se impută tehnicianului român

Fanii echipei lui Șumudică s-au arătat nemulțumiți de jocul ultradefensiv din repriza a doua a meciului cu Konyaspor și l-au criticat pe Șumudică.

„Șumudică i-a provocat pe fanii din tribune. Este o rușine că acest om este implicat în fotbalul turc. A făcut acest lucru de prea multe ori, e suficient”, a scris un fan pe Twitter.

„A fost unul dintre cele mai urâte meciuri ale anului. Șumudică a îndepărtat mulți fani ai fotbalului”, „Tactica defensivă a lui Șumudică nu se potrivește la Malatyaspor”, „90 de minute de apărare totală pentru Șumudică, plăcerea de a urmări fotbalul e zero” sunt câteva dintre reacțiile de pe Twitter.

Cu 14 puncte din 15 etape, Malatyaspor este pe locul 18, la retrogradare. Echipa românului este la patru pași de primul loc care asigură salvarea.