Marius Șumudică, îndrăgostit de CFR Cluj: “Le-am spus celor din conducere că cei doi ani de contract oferiți nu sunt de ajuns”

Dragos Stefanescu 28.07.2021, 00:03
Marius Șumudică, îndrăgostit de CFR Cluj: “Le-am spus celor din conducere că cei doi ani de contract oferiți nu sunt de ajuns”

CFR Cluj are până acum un parcurs perfect în noul sezon din Liga 1. Și în preliminariile Champions League, echipa antrenată de Marius Șumudică a avut evoluții bune dar inconstante. Clujenii s-au calificat cu emoții în turul 2 preliminar al Champions League. Adversara Clujului este echipa din Gibraltar Lincoln Red Imps. În prima manșă clujenii s-au impus cu emoții cu scorul de 2-1. Înaintea returului cu Lincoln Red Imps, Marius Șumudică a declarat că este foarte atașat de CFR Cluj.

CFR Cluj are evoluții oscilante în Europa

CFR Cluj și-a început drumul european din acest sezon printr-o dublă cu formația Borac Banja Luca.
După ce în meciul tur disputat la Cluj, echipa lui Marius Șumudică s-a impus cu scorul de 3-1, în meciul retur situația a fost mult mai complicată pentru clujeni. CFR Cluj a fost condusă cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute și era eliminată dacă regulamentul nu ar fi fost schimbat de UEFA. Astfel, din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu. La scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat în prelungiri. Alexandru Chipciu a reuşit să înscrie în minutul 118 golul calificării formației CFR Cluj. Astfel clujenii au acces în turul doi al preliminariilor Champions League.

În turul 2 al preliminariilor Champions League, CFR Cluj o înfruntă pe Lincoln Red Imp. Formația din Gibraltar este modestă în comparație cu CFR Cluj.

Primul meci a avut loc în Gibraltar și a avut o desfășurare suprinzătoare. După prima repriză campioana României s-a vazut condusă cu 1-0 după golul din minutul 45 al gazdelor. După pauză clujenii au revenit în joc prin golul lui Debeljuh din mintul 52. În minutul 58 același Debeljuh a reușit dubla și totodată golul victoriei pentru CFR Cluj. Golurile atacantului croat au salvat-o pe campioana României de la o eventuală înfrângere rușinoasă în Gibraltar.

Marius Șumudică este foarte atașat de CFR Cluj

În cadrul conferinței de dinaintea returului cu Lincoln Red Imps, Marius Șumudică a făcut câteva declarații în stilul său deja consacrat, făcând referire la perioda contractului său cu CFR Cluj.

Le-am spus celor din conducere că cei doi ani de contract oferiți nu sunt de ajuns, mi-aș dori să continui mai mult! Am atins un nivel financiar, nu vreau să mă mai chinui, să stau la călduri, prin Golf. Aici la CFR e cel mai propice loc să fac performanță.

Avem șansa să accedem în grupele Conference League, alte echipe se chinuie, joacă atâtea meciuri, atâtea tururi. Iar fanii au șansa de a vedea o echipă în Europa până în decembrie. Vom vedea și ce rang, poate Champions, poate Europa League”, a declarat Șumudică.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe