Marius Șumudică, la Rapid? Ipoteză neașteptată lansată în miezul nopții

Moldoveanu Camelia 18.09.2021, 09:59
Marius Șumudică, la Rapid? Ipoteză neașteptată lansată în miezul nopții

Urmează o nouă telenovelă cu Marius Șumudică în rolul principal? În miezul nopții o ipoteză neașteptată a fost lansată. Fostul antrenor de la CFR Cluj este văzut ca fiind salvarea Rapidului. O confruntare „Șumi” – Dan Petrescu ar putea deveni realitate chiar în Liga 1.

Marius Șumudică, salvarea Rapidului?

Mihai Iosif pare că a terminat seria „minunilor” la Rapid, dat fiind faptul că giuleștenii n-au mai câștigat de trei meciuri. După un început de sezon fără greșeală, „vișinii” au încasat două înfrângeri și au obținut un egal.

Gabi Balint a  analizat meciul Rapid – Gaz Metan, scor 1-2. El este de părere că echipa din Giulești are nevoie nevoie de un nou antrenor pentru a reuși să obțină un rezultat bun în primul sezon de după revenirea în Liga 1. Fostul fotbalist a venit cu o ipoteză neașteptată, susținând că Marius Șumudică s-ar potrivi perfect la această echipă.

S-ar putea să vedem un duel Șumudică – Dan Petrescu peste două etape, dacă rapidiștii vor pierde următoarele două meciuri, cu Sepsi și cu Mioveni. În sensul că Șumudică va fi antrenor la Rapid. Nu e cazul acum. Dar peste două meciuri? Se poate întâmpla”, a spus Balint, potrivit digisport.

Fostul antrenor de la CFR Cluj este liber de contract după ce Dan Petrescu i-a luat locul. Șumi și „Bursucul” au avut un schimb de replici acide, iar o confruntare în Liga 1 ar fi una cu adevărat explozivă.

„Băi, Petrescule, mi-a fost rușine de ce ai jucat la Botoșani și în Cehia”

Dan Petrescu nu a reușit să câștige, după revenirea la CFR Cluj. Campionii au pierdut la Botoșani și acum a venit și eșecul din Conference League. Jablonec a învins cu 1 la 0, iar Dan Petrescu a aruncat vina în curtea lui Marius Șumudică.

Marius Șumudică s-a simțit jignit de declarațiile lui Dan Petrescu, după înfrângerea cu Jablonec. Contactat de Pro X, fostul tehnician i-a răspuns dur actualului antrenor al CFR-ului.

Nu aș fi vrut să vorbesc, dar m-am simțit jignit de ceea ce a zis Dan Petrescu. Că ar fi fost vina mea, că el trebuie să repare nu știu ce. Păi, băh, Petrescule, am pregătit eu echipa cu Jablonec? Te-a bătut echipa de pe locul 11 în Cehia, păi este normal așa ceva? Nu ai avut tu 3 săptămâni să pregătești echipa? Cum să pierzi cu o asemenea echipă. Aș fi zis dacă era vorba de Sparta Praga sau de Slavia, dar așa? Păi tu ai pierdut și la Botoșani, nu ai tras un șut la poartă, a fost un joc rușinos. Ai ajuns să dai un șut la poartă, de a făcut treabă mare vrabia pe minge până a ajuns la poartă?, a atacat Șumudică.