Rapid, un butoi cu pulbere după înfrângerea cu Gaz Metan: „Suntem vânați, singuri împotriva tuturor!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.09.2021, 00:04
Rapid, un butoi cu pulbere după înfrângerea cu Gaz Metan: „Suntem vânați, singuri împotriva tuturor!”

Rapid a pierdut pe Arena Națională în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Alexandru Albu a marcat din nou pentru echipa lui Mihai Iosif. Și de această dată însă fără prea mult folos pentru giuleșteni.

Când Alexandru Albu înscrie, Rapid nu câștigă

Mijlocașul defensiv al giuleștenilor a marcat goluri extrem de frumoase în ultimele trei etape. Din păcate pentru el și pentru colegii lui, echipa alb-vișinie a scos un singur punct în aceste partide.

La finalul meciului cu Gaz Metan, Alexandru Albu a fost extrem de supărat pe arbitraj. El a reclamat că la al doilea gol arbitrul asistent ridicase fanionul pentru un off-side, însă centralul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue.

Fotbalistul Rapidului a spus cu subiect și predicat că echipa sa este „vânată” de arbitri. De asemenea, Albu i-a ironizat și pe adversarii de la Mediaș pentru tragerile de timp din finalul meciului.

Nu ne ajută cu nimic golul meu, vorbim degeaba, domnii în negru și-au făcut jocul! La golul 2 se ridică fanionul, el lasă jocul să continue, suntem loviți cu cotul în figură, i-am spus ceva și mi-a dat galben.

Suntem singuri împotriva tuturor. Suntem vânați, ni s-a dat un penalty foarte ușor etapa trecută la Arad, Hora a știut ce să facă, acum se ridică fanionul pentru aut, iese golul 2.

Gaz Metan a avut o singură ocazie și faza golului 2, în rest nimic. Asta e, bravo lor. Toată săptămâna am discutat, toți știm ce înseamnă Rapidul, dar vorbim degeaba.

Nu a fost nimic, ce incidente! A explodat acea petardă la 10 metri de el, s-a aruncat la pământ, nu am mai văzut așa ceva”, a declarat marcatorul golului Rapidului după meci.

Albert Stahl a debutat în tricoul Rapidului

De asemenea, și Albert Stahl, aflat la primul meci pentru Rapid, a acuzat tragerile de timp ale adversarilor. El nu a dorit să comenteze arbitrajul. A spus însă că absența de pe banca tehnică a lui Mihai Iosif contează foarte mult în această perioadă.

Suntem Rapid, intrăm la fiecare meci să câștigăm. Adversarii au stat pe jos, asta e, așa au vrut să joace. Trebuia să fim puțin mai rai acolo în față și să dăm gol.

Contează absența lui Mihai Iosif, îl simțim acolo când e pe banca, ne încurajează, e alături de noi, contează asta.

Nu este treaba mea să comentez arbitrajul. Nu știu dacă suntem vânați, trebuie să ne vedem de fotbal, să jucăm pentru acești suporteri minunați.

Normal că a fost nervozitate, vrem să câștigăm și vrem puțin mai mult respect pentru suporteri. Vrem suporteri meci de meci în tribune, așa e fotbalul frumos”, a spus și Albert Stahl.

Adrian Matei nu a fost la fel de înverșunat la adresa arbitrajului

În schimb, Adrian Matei, antrenorul principal din acte al Rapidului, a avut un discurs mult mai calm la adresa arbitrajului. El a spus că echipa sa nu poate să comenteze arbitrajul, apreciind că astfel de erori se pot întâmpla.

De asemenea, Matei a explicat că echipa sa a ținut bine de minge, însă nu a reușit să se apropie foarte periculos de poarta adversă. Totodată, el a comentat și incidentele care i-au avut în prim plan pe fanii giuleșteni, incidente pe care el le-a catalogat ca fiind „normale”.

Un joc bun de posesie, dar foarte pasiv. Adversarii au reușit să-și atingă scopul. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atmosfera creată. Timpul e foarte scurt, trebuie să uităm lucrurile pe care n-am reușit să le facem și să ne gândim la meciul de marți din Cupă.

Așa cum am spus și la alte conferințe, încercăm să facem cât mai multe lucruri pozitive și dacă va fi să ne calificăm, asta e.

Cred că e normal să fie multă atitudine negativă. Sunt situații în meci în care, probabil fără să vrea, arbitrul ia decizii pe care jucătorii le consideră incorecte. Nu putem să comentăm arbitrajul. Mihai Iosif trăiește într-un anumit fel și e normal să aibă și el anumite momente”, a declarat Adrian Matei la interviul de după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe