Marius Șumudică nu uită de CFR Cluj nici în Turcia! Ce a declarat românul după eșecul campioanei în Europa

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.11.2021, 07:53
Marius Șumudică nu uită de CFR Cluj nici în Turcia! Ce a declarat românul după eșecul campioanei în Europa

Marius Șumudică a ajuns la două înfrângeri consecutive în Turcia cu Yeni Malatyaspor, dar are în continuare puterea de a lansa atacuri către Dan Petrescu. Fostul antrenor al CFR-ului la „înțepat” din nou pe „bursuc” după ultimul rezultat din Conference League.

Marius Șumudică l-a atacat din nou pe Dan Petrescu pentru rezultatele din Conference League

Campioana României a pierdut cu scorul de 2-0 în deplasare cu AZ Alkmaar și este pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct obținut în 4 meciuri. Revenit în România cu ocazia pauzei internaționale, Șumudică este de părere că grupa formației clujene este una accesibilă și aceasta nu ar fi trebuit să se afle în această postură.

De asemenea, antrenorul lui Malatyaspor a subliniat și că CFR Cluj a pierdut din avansul considerabil pe care îl avea în clasamentul Ligii 1 pe vremea când el era încă la echipa din Gruia. Și a atras atenția asupra faptului că FCSB și Universitatea Craiova încep să se apropie periculos în clasament de echipa campioană.

Nu vreau să intru în polemică. Îmi pare rău că a pierdut în Conference League. Are un singur punct din patru meciuri și e pe ultimul loc într-o grupă, cred, accesibilă. Dar îmi pare rău. Și-mi pare rău că s-au redus punctele. FCSB va veni la trei puncte, dacă se înjumătățesc, Craiova joacă foarte bine… Cele două echipe au o constanță în rezultate”, a spus Marius Șumudică la revenirea în România.

Ce a spus antrenorul român despre interesul lui Galatasaray pentru Man și Ivan

Tot cu această ocazie, Șumudică a comentat și zvonurile conform cărora Andrei Ivan și Dennis Man ar fi doriți de Galatasaray. Antrenorul de 50 de ani spune că nu a văzut nimic despre acest subiect în presa din Turcia și a explicat de ce nu crede că e foarte greu pentru fotbaliștii români să facă față în Superlig.

Nu, n-am citit nimic. Cu siguranță m-ar fi întrebat și pe mine presa de acolo. Nu știu. E greu. Este interpretabil. Eu când am spus că este greu de jucat în Turcia, toată lumea râdea. Păi, dacă vedeți ritmul în care se joacă în Turcia și comparați cu ritmul cu care se joacă în România, este diferență mare. Și ce jucători sunt. Era un vârf, nu puteam să îl ținem cu trei inși. Okaka Chuka, un atacant de la Udinese, niște gambe și un spate, mi-era și frică. M-am așezat pe bancă”, a mai declarat Șumudică.

Devastat după eșecul echipei sale, Marius Șumudică s-a dezlănțuit la conferința de presă