Marius Șumudică “sacrifică” un jucător după venirea lui Denis Alibec. “O să rămână în umbră”

Moldoveanu Camelia / 21.07.2021, 16:41
Marius Șumudică “sacrifică” un jucător după venirea lui Denis Alibec. “O să rămână în umbră”

Denis Alibec a revenit sub comanda lui Marius Șumudică, însă de data aceasta la CFR Cluj. Antrenorul este nevoit să „sacrifice” un jucător vechi pentru a-i face loc preferatului său. Cine s-ar putea să stea, pentru cel puțin un sezon, în umbra fotbalistului de la Kayserispor.

Marius Șumudică „sacrifică” un jucător pentru a-i face loc lui Denis Alibec

Marius Șumudică a avut o relație foarte bună cu Denia Alibec pe vremea când cei doi se aflau la Astra Giurgiu. Ulterior, antrenorul a încercat să-l aducă la Kayserispor pentru a întări echipa, însă fotbalistul a ajuns după ce Șumi a părăsit banca tehnică. Se pare că într-un final lucrurile s-au așezat și colaborarea poate fi posibilă la CFR Cluj, Alibec fiind luat sub formă de împrumut pentru un sezon.

Venirea lui Denis Alibec la echipa din Gruia îl afectează însă pe unul dintre atacanții care au adus titlul în sezonul trecut. George Florescu este de părere că Marius Șumudică o să-l sacrifice pe Gabriel Debeljuh pentru fotbalistul împrumutat de la Kayserispor.

Eu cred că Debeljuh o să rămână în umbra lui Omrani. Acum, dacă va veni şi Alibec, cu relaţia dintre Şumudică şi Alibec, va rămâne în umbra celor doi. Iată că, având o şansă, poţi să o concretizezi. A marcat două goluri, cred că demonstrează că merită să fie un jucător pentru lotul unei echipe campioane.

Omrani s-a pregătit bine, cred că va rămâne nouarul principal”
Cred că Omrani e la un nivel superior. Din ce am înţeles Omrani s-a pregătit bine, cred că va rămâne nouarul principal până va reuşi şi Alibec să se integreze”, a declarat George Florescu potrivit telekomsport.ro.

„Nu au antrenor! Joacă atât de slab!”

Helmuth Duckadam s-a duelat cu Șumudică, pe când acesta antrena la Astra, iar fostul mare portar lucra pentru FCSB. Eroul de la Sevilla n-a uitat de disputele cu fostul atacant rapidist. În plus, fostul mare portar a recunoscut că nu i-a plăcut deloc ceea ce a văzut la meciul cu Lincoln. Conform lui Duckadam, echipa nu a arătat nicio idee tactică.

Am fost surprins de echipa din Gibraltar, a pasat foarte bine, a combinat. Golul a fost unul spectaculos, nu mă așteptam. CFR? N-am văzut nicio idee de joc, evoluează slab în continuare. Nu văd că s-ar fi reglat ceva. Mai grav, nu văd nicio dorință la fotbaliști. Păun, Deac, Costache, parcă nu își dau deloc interesul. De parcă nu au antrenor, a declarat, la Digisport, Helmuth Duckadam.

Ce e drept, declarația a fost făcută la pauză, dar CFR a revenit în repriza secundă și s-a impus.