Maxim nu mai strălucește la Gaziantep. Ce s-a întâmplat cu românul după ultima etapă din Turcia

Bordei Radu / 24.02.2021, 15:17
Maxim nu mai strălucește la Gaziantep. Ce s-a întâmplat cu românul după ultima etapă din Turcia

Maxim nu mai strălucește la Gaziantep. N-a fost un weekend foarte bun pentru românii din campionatul Turciei. Dan Petrescu a fost demis de la Kayserispor, iar Alex Maxim nu se mai simte nici el foarte bine la Gaziantep. Echipa nu mai atinge nivelul arătat sub conducerea lui Marius Șumudică.

Nici măcar Maxim nu mai reușește să salveze echipa de la eșecuri, iar mirajul primului loc este foarte departe. Aproape sigur Gaziantep nu va reuși să se califice nici în cupele europene.

Maxim nu mai strălucește la Gaziantep. Echipa se prăbușește în clasament

Cu Marius Șumudică pe bancă, Gaziantep era una din cele mai spectaculoase echipe din campionatul Turciei. Iar mijlocașul român devenise printre cei mai buni fotbaliști din Super Lig. Golurile și evoluțiile sale foarte bune l-au adus în atenția unora din cele mai importante formații din Istanbul. Chiar Besiktas era interesată de serviciile fotbalistului român, pentru că acesta era considerat un playmaker complet. Forțele din Turcia sunt în căutarea unui fotbalist capabil să creeze faze de poartă și să și marcheze. Iar Maxim are și experiența campionatului turcesc.

Alex Maxim nu mai are multe motive de bucurie

Plecarea lui Șumudică a schimbat radical lucrurile, iar acum Maxim nu mai este un fotbalist decisiv. N-a reușit să ajute echipa să câștige nici în ultima etapă. Gaziantep a ajuns la 6 meciuri fără victorie din ultimele 7 disputate

Maxim a evoluat șters în ultima partidă

Nici cu Antalyaspor, echipa lui Maxim și Șumudică nu a reușit să se impună. S-a terminat 0 la 0 iar echipa lui Sa Pinto nu mai reușește să bată pe nimeni. Mijlocașul român a fost titular, dar nu a reușit ceva notabil și a și fost schimbat pe finalul confruntării. Mai mult, gazdele au obținut remiza cu șansă, pentru că trupa din Antalya a marcat, dar golul a fost anulat datorită VAR.

Gaziantep este acum pe locul 7, dar evoluțiile echipei nu par să se îmbunătățească, iar visul cupelor europene pare deja terminat

Aproape sigur Maxim va pleca la vară

Fotbalistul român pare hotărât să plece de la echipă, în această vară. Rămâne de văzut dacă giganții din Turcia se vor mai bate pe semnătura fotbalistului. O variantă ar putea fi chiar reunirea cu fostul antrenor, Marius Șumudică. Dacă antrenorul va rămâne pe banca celor de la Rizespor și de la vară, Maxim ar putea fi una din țintele de transfer.

Nici fotbalistul nu ar spune nu unei revederi. De altfel, mijlocașul a recunoscut că i-a părut rău în momentul când Gaziantep s-a despărțit de antrenor.