Mayweather, mai bogat cu 100 de milioane de dolari? Americanul poate să își mai cumpere un avion dacă va câștiga un proces

Bordei Radu / 16.05.2021, 10:35
Mayweather, mai bogat cu 100 de milioane de dolari? Americanul poate să își mai cumpere un avion dacă va câștiga un proces

Mayweather, mai bogat cu 100 de milioane de dolari? Americanul poate să își facă planuri să mai cheltuie bani pe ceasuri scumpe sau alte extravaganțe. Compania sa este implicată într-un proces important și americanul este destul de sigur că va câștiga.

Fostul campion va încasa o sumă uriașă, dacă va ieși câștigător în în instanță. Ar fi comparabil cu bursele primite pentru luptele cu Manny Pacquiao și Connor McGregor. Astfel, Money Mayweather se poate lăuda că va câștiga bani mulți, indiferent de ce face.

Mayweather, mai bogat cu 100 de milioane de dolari? Americanul poate să își mai cumpere un avion dacă va câștiga un proces

Mayweather Promotions a dat în judecată o companie de organizare de evenimente, PAC Entertainment Worldwide. Aceștia din urmă l-ar fi abordat pe fostul mare campion, după ce s-a aflat că acesta va boxa contra celebrului youtuber, Logan Paul. Americanul ar fi fost convins să meargă în Dubai, care ar fi urmat să găzduiască lupta.

Banii trag mereu la Floyd Mayweather

110 milioane de dolari ar fi fost suma pe care ar fi trebuit să o încaseze fostul mare campion de box. Compania de promovare ar fi pretins că are relațiile necesare și că poate asigura organizarea evenimentului. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar lupta va avea loc în Las Vegas.

Chiar și așa compania lui Mayweather pretinde că trebuia să primească 30 de milioane de dolari de la PAC. Cum această plată nu a fost livrată la timp, Mayweather Promotions cere întreaga sumă datorată, în viziunea lor.

Mayweather vrea să îl termine repede pe Logan Paul

În timp ce americanul așteaptă să vadă dacă mai primește 100 de milioane, se pregătește pentru meciul de pe 6 iunie. Chiar dacă este o partidă demonstrativă, Floyd nu vrea să se facă de râs. Chiar dacă are 44 de ani, americanul este pregătit să demonstreze de ce a fost neînvins în cele 50 de partide în toată cariera. De altfel, americanul și-a trimis și iubita să locuiască în altă parte, până în ziua de după meci.

Partida va avea 8 reprize, iar Floyd vrea să facă show, dar să și își umilească adversarul. Mai ales că acum lupta a devenit o afacere personală, după incidentul de la evenimentul de promovare. Mayweather studiază acum și posibilitatea de a lupta contra fratelui lui Loga, Jake Paul.

Lumea sportului nu privește cu mare bucurie acest eveniment. Foarte mulți luptători consideră că Mayweather își strică imaginea cu acest gen de lupte. Americanului nu îi pasă, mai ales că va încasa din nou foarte mulți bani de pe urma acestui eveniment