Mbappe, în război total cu Real! Francezul a blocat transferul unui fotbalist la Madrid. Pentru cine insistă PSG în ultimele ore

Robert Zanfir / 25.05.2022, 22:35
Mbappe, în război total cu Real! Francezul a blocat transferul unui fotbalist la Madrid. Pentru cine insistă PSG în ultimele ore

Kylian Mbappe (23 de ani) ar fi blocat transferul lui Aurelian Tchouameni (22 de ani) de la AS Monaco la Real Madrid. Atacantul lui PSG începe să își facă simțită influența în cadrul clubului, după ce a semnat prelungirea contractului.

Florentino Perez s-a trezit brusc la realitate. Kylian Mbappe i-a întors spatele lui Real Madrid, după jumătate de an de negocieri. Mai mult, atacantul lui PSG ar putea fi și la originea impasului în care ar fi intrat negocierile dintre spanioli și Monaco, pentru Aurelian Tchouameni. Se pare că Mbappe l-ar vrea la Paris pe mijlocașul crescut de Bordeaux.

Mbappe îl deturnează pe Tchouameni din drumul spre Real Madrid

Un gest al lui Mbappe le-a dat apă la moară cârcotașilor care au susținut că atacantul ar fi primit și alte prerogative la PSG, în afara celor de jucător. Cu alte cuvinte, pentru a-l convinge să semneze prelungirea, șefii clubului i-ar fi acordat puteri în mutările de jucători ale echipei.

Iar acestea s-ar fi manifestat în posibila deturnare a lui Aurelian Tchouameni din drumul spre Madrid. Mijlocașul lui Monaco era ca și acontat de Real, dar negocierile au fost sistate, din cauza pretențiilor exagerate ale francezilor.

Monaco cere 80 de milioane de euro în schimbul lui Tchouameni, în timp ce Florentino Perez nu ar fi dispus să ofere mai mult de 60 de milioane. De situație poate profita, desigur, PSG.

Mbappe: Nu am refuzat-o pe Real Madrid, am ales-o pe PSG!

Ademenit in Spania de colegul și prietenul Karim Benzema, Mbappe spune că l-a sunat pe Florentino Perez pentru a-i explica alegerea sa.

„A fost o decizie dificilă. Am avut nevoie de timp pentru a lua cea mai bună decizie posibilă. Cu presiunea nu am o problemă, o am de la vârsta de 14 ani. Voi rămâne un fotbalist, nu voi trece mai departe de această funcție.

Da, anul trecut am vrut să plec, dar situațiile sunt diferite cum. Franța este țara în care îmi doresc să trăiesc, este țara mea. Și clubul vrea să schimbe multe lucruri din punct de vedere sportiv, iar povestea mea aici nu s-a încheiat.

Am luat decizia de a rămâne săptămâna trecută. Am vrut să oferim o surpriză. Mi-am dorit să îl sun pe Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, pentru a-l informa, având în vedere că sunt om respectuos.

Suporterii lui Real Madrid m-au văzut mereu drept unul de-al lor. Sper că vor înțelege că îmi doresc să rămân în țara mea. Le înțeleg dezamăgirea, dar vrea să duc Franța la înălțime”, a spus Kylian Mbappe, citat de L’Equipe.