Meciul cu FCSB i-a scindat pe oficialii de la FC Argeș. Jean Vlădoiu l-a contrat pe Andrei Prepeliță după incidentele de la Pitești

Robert Zanfir / 21.03.2022, 20:52
Meciul cu FCSB i-a scindat pe oficialii de la FC Argeș. Jean Vlădoiu l-a contrat pe Andrei Prepeliță după incidentele de la Pitești

Eșecul cu FCSB a adus anumite tensiuni în vestiarul celor de la FC Argeș. Imediat după meci, Andrei Prepeliță a anunțat că va lua măsuri. Antrenorul este contrazis de Jean Vlădoiu, care îi recomandă să dea dovadă de mai mult tact.

A fost spectacol, dar și mult scandal în victoria celor de la FCSB cu FC Argeș. Golul victoriei a venit în prelungiri, dar partida a fost tensionată de la un capăt la altul. Florin Tănase i-a acuzat pe rivali de răutate. Imediat după ce a fost schimbat, căpitanul lui Gigi Becali a fost implicat și într-o altercație.

Contre între Andrei Prepeliță și Jean Vlădoiu, după eșecul cu FCSB

Autor a două goluri, Florin Tănase a provocat și eliminarea lui Ionuț Șerban, care l-a lovit peste față. „Am luat și eu cartonaș roșu, știu cum e să fii judecat. De asta o să fiu alături și de Șerban, și de Tofan. Dacă o să jucăm așa în continuare, cu siguranță le vom pune probleme echipelor din play-off.

Miercuri voi avea o discuție cu Andrei, acum e la cald. Vorbim despre doi jucători care au avut un aport important la echipă. Andrei nu va accepta un asemenea comportament, dar eu cred că nu trebuie să fie sancționați, să plătească amenzi”, a declarat Jean Vlădoiu la Digi Sport.

Nu am apucat să văd fazele controversate, le voi analiza împreună cu jucătorii. Legat de eliminare, nu e normal să faci asemenea gesturi, oricum. Nu tolerez asemenea lucruri! Probabil, vor fi și anumite sancțiuni. Altfel, nu comentez arbitrajul, pentru că n-am văzut fazele
Andrei Prepeliță, despre incidentele cu FCSB

Prepeliță a pus ochii și pe Latovlevici

Ionuț Șerban sau Tofan nu sunt singurii clineți ai lui Prepeliță. Antrenorul l-a avertizat și pe Iasmin Latovlevici. Fundașul stânga a fost eliminat în eșecul cu Universitatea Craiova.

„Da, sunt supărat. Normal că sunt supărat pe Latovlevici. Nu ai cum la nivelul ăsta, la vârsta asta și la experiența lui să faci așa ceva. Nu înțeleg, la experiența lui eu zic că, probabil, vom analiza mai bine și conducerea… Nu tolerez astfel de gesturi. Chiar dacă suntem prieteni, colegi, nu accept așa ceva”, a declarat Andrei Prepeliță după eșecul cu oltenii.

Pentru FC Argeș urmează meciul cu CFR Cluj. Partida este programată după pauza datorată meciurilor echipei naționale.

Noi am avut o atitudine în general bună în acest campionat. Doar la Universitatea Craiova, etapa trecută, nu am jucat așa bine, când am pierdut cu 0-3 și am tras și eu un semnal de alarmă. Dar veneam și după o deplasare lungă, la Botoșani. N-am putut să stăm în picioare așa cum ne-am fi dorit

Sunt meciuri grele în play-off. Mergem acum la CFR Cluj să facem risipă de efort și să ne batem pentru orice punct
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș