Meciul dintre România și Muntenegru poate aduce transferul mult visat pentru FCSB și Gigi Becali

Moldoveanu Camelia / 14.06.2022, 12:04
Meciul dintre România și Muntenegru poate aduce transferul mult visat pentru FCSB și Gigi Becali

România și Muntenegru se confruntă marți, de la 21:45 pe Giulești. Meciul retur ar „tricolorilor” ar putea reprezenta biletul unui transfer mult visat pentru FCSB și Gigi Becali. Etapa a 4-a din Liga Națiunilor o să fie transmisă în format LIVE TEXT pe playsport.ro

Mutarea visată de Gigi Becali ar putea veni în meciul dintre România și Muntenegru

Meciul România și Muntenegru o să fie ultimul din luna iunie pentru „tricolori”. După două confruntări pierdute în deplasare și una câștigată acasă, echipa aleasă de Edi Iordănescu speră să producă încă o minune pe Giulești.

În etapa cu numărul 3 din grupa B3 a Ligii Națiunilor, ediția 2022-2023, Nicușor Bancu a înscris golul victoriei în minutul 30, contra Finlandei. Marius Marin ar fi putut duce scorul la 2-0, însă acesta lovit direct bara.

George Pușcaș a ratat un penalty obținut de Darius Olaru. În ciuda faptului că nu a reușit să atingă plasa cu mingea, fotbalistul celor de la FCSB a fost cel mai bun jucător al Românie de peren.

Darius Olaru a avut toate motivele să tragă tare, fiind urmărit din tribuna stadionului Giulești de italienii care doresc să-l transfere. Italienii de la Torino o să-i urmărească evoluția și în meciul dintre România și Muntenegru.

Gigi Becali cere pe Darius Olaru nu mai puțin de 10.000.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat în sezonul trecut în 37 de partide, a înscris 6 goluri și a oferit 12 pase de gol.

Ce televiziune va transmite partida de pe stadionul Giulești

Așa cum au procedat la meciurile din această acțiune a echipei naționale, Antena 1 și Prima TV fac „rocada”. Televiziunea care a transmis meciul de la Podgorica, Prima TV, se va ocupa și de partida retur. Aceasta se va disputa marți seara, de la 21:45, pe Giulești.

Edi Iordănescu așteaptă ca meciul cu Finlanda să fie urmat de o prestație și de un rezultat similar, de jucătorii săi. Asta ar însemna că România a trecut peste primele două eșecuri, din această grupă.

Nu sunt cu ochii pe clasament, pentru că este un clasament dinamic. Sunt cu ochii pe ce urmează, avem nevoie de puncte și trebuie să lăsăm ceva bun pentru luna septembrie. Dacă mai obținem acum trei puncte, e clar că va fi o altă emulație în septembrie. E o grupă deschisă oricărui rezultat.

Muntenegru are jucători, are potențial, este o echipă bine definită. Ne așteptăm la un joc foarte greu. Trebuie să demonstrăm că jocul din Muntenegru a fost un accident. Oricare jucător trebuie să fie pregătit să intre și să dea totul pentru România. Va conta mult starea de spirit în funcție de acest rezultat”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Muntenegru.

Meciul dintre România și Muntenegru – echipe probabile

România: Fl. Niță – Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Al. Maxim – Sorescu, G. Pușcaș, A. Ivan
Rezerve: H. Moldovan, Aioani, Ad. Rus, Camora, Al. Crețu, Cicâldău, Hanca, D. Olaru, V. Mihăilă, Fl. Tănase, M. Ștefănescu, Al. Mitriță
Absenți: I. Cristea, Alibec (accidentați)
Selecționer: Edward Iordănescu

Muntenegru: M. Mijatovic – Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic – V. Savicevic, Raickovic, Jankovic, Jovovic – Krstovic, Mugosa
Rezerve: Petkovic, Dragojevic, Balic, Milovic, Jovovic, Scekic, Bozovic, M. Vukcevic, Savicevic, Beciraj, Osmajic, Mugosa, Djuranovic
Absenți: Savic, Jovetic, Marusic (accidentați), Haksabanovic (obosit)
Selecționer: Miodrag Radulovic

Stadion: Rapid-Giulești (București, 14.047 locuri)
Arbitru: Joao Pinheiro. Asistenți: Tiago Costa, Bruno Alves Jesus (toți din Portugalia)