Meme Stoica, acuzații dure după semieșecul cu Sepsi: „Am fost alungați!”

Marian Cărăvan 22.12.2020, 16:10
Meme Stoica, acuzații dure după semieșecul cu Sepsi: „Am fost alungați!”

FCSB a încheiat la egalitate, 1-1 cu Sepsi, în ultima etapă a turului Ligii 1. Mihai Stoica a făcut acuzații dure după semieșecul cu Sepsi. Managerul general al FCSB și-a manifestat nemulțumirea legată de faptul că roș-albaștrii nu au putut juca pe Arena Națională, ci la Mogoșoaia.

Reacție dură a lui Mihai Stoica după semieșecul cu Sepsi

Mihai Stoica a ieșit din nou cu afirmații în spațiul public, așa cum ne-a obișnuit după meciurile pe care le dispută FCSB. Managerul liderului campionatului și-a manifestat indignarea după ce echipa sa nu a putut disputa meciul cu Sepsi pe Arena Națională, ci la Mogoșoaia. Problemele apărute la acoperișul celui mai mare stadion al țării au determinat mutarea meciului FCSB – Sepsi la CNAF Mogoșoaia. Motivele invocate nu l-au convins însă pe managerul roș-albaștrilor. După remiza cu Sepsi „și-a dat drumul”.

„Din nou am fost alungați de pe Arena Națională, invocându-se motive puerile.
Din nou am deschis Whatsapp la pauză și era plin de mesaje “ați avut penalty clar”.
Singura veste bună e că, după ani de zile, terminăm turul pe primul loc. Asta în condițiile în care am început ultimul joc cu 7 jucători eligibili U21 (dintre care 2 juniori), iar alții schimbă unul din doi după câteva minute.
P.S. Felicitări, Sepsi, echipă solidă și bine antrenată!”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

FCSB incheie anul pe primul loc in clasamentul Ligii 1
FCSB incheie anul pe primul loc in clasamentul Ligii 1

Mihai Stoica măsoară terenurile de fotbal: „Toate au aceleași dimensiuni”

Mihai Stoica nu s-a oprit însă aici. Provocat pe tema dimensiunii terenului de la Mogoșoaia, unde FCSB și Sepsi au remizat, 1-1, managerul roș-albaștrilor îi combate pe toți cârcotașii.

„Doar o informație pentru cei care urmăresc meciurile de Liga 1 și – crezând că le știu pe toate – sunt convinși că diferă dimensiunile terenurilor de joc. TOATE au aceleași dimensiuni, 105 x 68 m. Deci, cel de la Voluntari (sau Mogoșoaia) este identic cu cel de la Arena Națională (sau Craiova). ALTFEL, n-ar mai fi omologate la Liga 1.
E condiție obligatorie pentru obținerea licenței”, a mai afirmat Mihai Stoica.

După ce s-a mai liniștit, oficialul liderului Ligii 1 a simțit nevoia să revină.

„Am mințit când am afirmat că Mogoșoaia era singura variantă pentru noi în situația în care am aflat JOI că nu putem juca pe Arena Națională.
Mai aveam două variante: Drobeta-Turnu Severin și Târgu Jiu”, este afirmația recentă a lui Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe