Meme Stoica, dialog halucinant cu Octavian Popescu pe Instagram: „Sunteți certați, dar nu tare”

Simion Andrei 24.01.2021, 23:59
Meme Stoica, dialog halucinant cu Octavian Popescu pe Instagram: „Sunteți certați, dar nu tare”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a purtat un dialog în mediul virtual cu unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români. Totul a pornit de la o fotografie postată pe Instagram de Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali l-a luat de la Universitatea Craiova, după ce oltenii au refuzat să-i mărească salariul.

Meme Stoica, dialog halucinant cu Octavian Popescu pe Instagram

La cei 18 ani ai săi, pe care i-a împlinit pe 27 decembrie, Octavian Popescu e văzut ca unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români. A adunat deja câteva meciuri în tricoul liderului Ligii 1, FCSB, și deja a atras atenția asupra sa. Mijlocașul ofensiv născut la Târgoviște e considerat noua „perlă” de la FCSB. Tânărul fotbalist e apreciat de conducătorii grupării roș-albastre, și pentru ceea ce realizează pe teren, dar și pentru „prestația” de pe rețelele sociale. O fotografie postată pe Instagram a dus la un dialog între managerul roș-albaștrilor, Meme Stoica, și tânărul fotbalist.

Octavian Popescu a postat o fotografie din timpul unui meci, iar felul în care privea mingea l-a determinat pe Mihai Stoica să reacționeze. Mijlocașul era foarte concentart la minge. A urmat un dialog savuros între Mihai Stoica și Octavian Popescu, spre deliciul internauților.

MM: „Cam cu poftă te uiți la ea”
Popescu: „Dacă mă ascultă…”
MM: „La tenis sunteți certați, dar nu tare”
Popescu: „Acolo e altceva”

Dialogul de pe Instagram dintre Meme Stoica si Octavian Popescu
Dialogul de pe Instagram dintre Meme Stoica si Octavian Popescu

Ce declara Gigi Becali despre Octavian Popescu, noua „perlă” de la FCSB

Născut la data de 27 decembrie 2002, Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro conform Transfermarkt.de. A fost juniorul celor de la CS Universitatea Craiova, dar oltenii au refuzat să îi ofere un contract mai mare. Astfel că a ajuns la FCSB liber de contract, în vara anului trecut. Gigi Becali a făcut câteva declarații aiuristice despre tânărul fotbalist.

Cel mai mare jucător din toate timpurile a fost Hagi. Iar jucători precum Hagi, Messi, Ronaldo sunt fenomene. Eu zic că al doilea geniu care va fi în România, după Gică Hagi, va fi Octavian Popescu ăsta. MM mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Atunci, înseamnă că se numește jucător-fenomen. Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun. Dacă am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura”, declara Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Mult mai realist e fostul internațional, Gabi Balint.

Octavian Popescu e încă la început, calități are, e talentat, de aici se pleacă. Fizic e mai slab decât Florinel Coman, trebuie să mai pună pe el, dar are timp. În joc nu judecă fazele înainte, nu are experiență. E greu să îl compar cu Ilie Dumitrescu din tinerețe. El a crescut la Scornicești și la Steaua a intrat direct titular. Ilie era peste el, judeca mai mult fazele, la Popescu e încă întâmplător, arăta mai multă maturitate Ilie”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe