Mihai Stoica s-a dezlănțuit după victoria cu Astra: „Am fost tratați cu ură! Nu ne suportă”

Marian Cărăvan 16.01.2021, 00:10
Mihai Stoica s-a dezlănțuit după victoria cu Astra: „Am fost tratați cu ură! Nu ne suportă”

FCSB și Astra au încheiat etapa a 16-a a Ligii 1, prima a returului. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 în meciul disputat pe Arena Națională și s-au desprins din nou de principalele urmăritoare, CFR și Craiova. Mihai Stoica s-a dezlănțuit după victoria cu Astra. Managerul general al celor de la FCSB a transmis în miez de noapte un mesaj cu dedicație.

Mihai Stoica s-a dezlănțuit după victoria cu Astra

FCSB a învins-o pe Astra cu 3-0, însă victoria s-a conturat abia în ultimul sfert de oră al meciului de pe Arena Națională. Iureșul de final al roș-albaștrilor a dus la marcarea celor trei goluri. După ce Dennis Man, golgheterul campionatului, a deschis scorul, Florin Tănase a realizat „dubla”. 40 de goluri a marcat până acum FCSB în actuala ediție de campionat. Tot atâtea câte au la un loc CFR și Craiova. FCSB a obținut prima victorie din 2021, după mult discutatul cantonament din Antalya, care a dat naștere unor polemici. Asta după ce FCSB a găsit tertipul controversat prin care a evitat carantina la întoarcerea în țară.

Mihai Stoica s-a dezlănțuit după victoria cu Astra. Managerul general al celor de la FCSB a transmis în miez de noapte un mesaj cu dedicație. La scurt timp a revenit cu un mesaj plin de ironie.

În seara asta, în plan mental, ura cu care am fost tratați de către jurnaliștii care nu ne suportă a contat mai mult decât munca băieților începută pe 2 ianuarie.
Spiritul de echipă se cultivă greu. Mulțumim pentru ajutor!”, a scris Mihai Stoica pe o rețea de socializare.

Cu o seară înaintea meciului cu Astra, Mihai Stoica a avut un dialog aprins la Digi Sport, cu jurnalistul Vali Moraru.

Mihai Stoica s-a dezlantuit dupa victoria cu Astra
Mihai Stoica s-a dezlantuit dupa victoria cu Astra

Ironie fină, „marca Mihai Stoica”

FCSB e lider în Liga 1, cu 37 de puncte. Pe locul al doilea se află CFR Cluj, cu 34 de puncte, podiumul fiind completat de Universitatea Craiova, cu 33 de puncte. În etapa următoare, FCSB joacă marți, 19 ianuarie, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Viitorul.

O singură echipă a marcat cât Man + Tănase. Sepsi. Restul au marcat mai puține”, a reacționat Mihai Stoica.

Cei doi jucători de la FCSB sunt golgheterii campionatului și au împreună 24 de goluri.

După aspectul jocului, am dominat adversarul categoric și aveam certitudinea că vom marca. În prima repriză au avut o situație bună de a marca, însă am mizat pe pregătirea noastră și că în a doua parte vom putea desface mai bine și să marcăm. Am reușit să-i împingem mai mult. N-am luat deciziile cele mai bune în ultimii 30 de metri, trebuia să fim mai rapizi, să încercăm alt tip de combinații. În cele din urmă, am marcat, iar adversarii au fost nevoiți să iasă la joc”, a spus antrenorul Toni Petrea după meciul cu Astra.

Urmăriți Playsport.ro și pe