Mergem în Qatar, să luăm pulsul Cupei Mondiale! România stă pe ”bară” și pierde în amicale! Comentăm împreună cu voi, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 18.11.2022, 14:07

Peste doar două zile, debutează cea mai importantă competiție de fotbal din lume: Campionatul Mondial. Chiar și fără echipa noastră națională în Qatar, cu vom fi conectați în următoarea lună la meciurile inter-țări, pentru că vom avea parte de dueluri unul și unul. Playsport.ro are trimis special în Qatar, pe jurnalistul Justin Gafiuc, cel care ne va aduce ultimele nouătăți de la fața locului.

Vă conectăm la atmosfera din Qatar!

În fiecare ediție Playsport LIVE, vom intra în legătură directă cu trimisul nostru special în Qatar, care ne va conecta la atmosfera de acolo și ne va updata cu celei mai proaspete informații. Și, bineînțeles, așa cum v-am obișnuit deja, vom intra în contact cu voi, pentru a vă asculta părerile și pentru a încerca să răspunde, împreună cu invitații noștri, la întrebările voastre!

România pierde și cu Slovenia, Iordănescu e optimist!

Edi Iordănescu a avut un discurs pozitiv după înfrângerea naționalei României, 1-2, pe Cluj Arena, în fața Sloveniei, într-un meci amical. Selecționerul a apreciat că, în special în repriza secundă, jucătorii săi au arătat foarte multe lucruri bune, care îi dau încredere pentru viitor: „Rezultatul nu a fost unul pozitiv, dar testul pentru mine a fost unul foarte bun. Repriza a două, cred că cu toții am văzut altceva, alt curaj, altă stare de spirit, altă încredere. Puteam să obținem măcar un egal, dacă marcam până în minutul 80, puteam să și câștigăm. În repriza a doua am avut și o bară, deci două bare și 3-4 ocazii imense. Am spus că totuși e un test și trebuie să avem altă încredere, alt curaj, să ne asumăm lucruri. Partea tactică, mă bucur că au reușit să o pună în practică”.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor comenta, alături de voi, ultimele noutăți din Qatar, înainte de startul Campionatului Mondial, dar și prestația slabă a ”tricolorilor”, în meciul amical cu Slovenia, de aseară.

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.