Mesaj dur transmis de Simona Halep! „Totul este el acum!”. Campioana noastră s-a certat cu toată lumea pentru bărbatul care i-a „furat” încrederea

Andrei Alexandra 08.09.2022, 08:27
Mesaj dur transmis de Simona Halep!  „Totul este el acum!”. Campioana noastră s-a certat cu toată lumea pentru bărbatul care i-a „furat” încrederea

Simona Halep va divorța de Toni Iuruc la doar un an de la cununia civilă, informație care a fost confirmată chiar de omul de afaceri. Se pare că motivul principal ar fi reprezentat de faptul că jucătoarea de 30 de ani petrece foarte mult timp plecată la turnee și astfel cei doi nu apucă mai deloc să stea împreună.

Simona Halep a spus în mai multe rânduri că este extrem de fericită datorită colaborării cu Mouratoglou

În schimb, fostul lider WTA petrece foarte mult timp alături de Patrick Mouratoglou, antrenorul ei. Astfel, în ultima perioadă au apărut zvonuri legate de faptul că între cei doi ar putea fi chiar ceva mai mult decât doar o colaborare profesională. Iar declarațiile făcute de Simona Halep în aceste luni par să alimenteze aceste speculații.

Ea nu a ezitat niciodată să îl laude pe antrenorul francez de origine greacă și să sublinieze cât de fericită este alături de el. Ultima dată, când a fost întrebată despre Darren Cahill, fostul său antrenor, Halep a explicat că despărțirea de el nu reprezintă o pierdere pentru ea, întrucât colaborarea cu Mouratoglou decurge excelent, iar el „este totul acum”.

„În primul rând, Darren m-a părăsit în septembrie anul trecut, așa că nu l-am părăsit eu, să fie clar.

În al doilea rând, nu voi compara, pentru că sunt super diferiți (Cahill și actualul antrenor, Patrick Mouratoglou).

Ceea ce pot spune în acest moment este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla, să îl întâlnesc pe Patrick. El are o super energie. Este super amabil. Așa că înseamnă foarte mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni.

Totul este Mouratoglou acum. Echipa este 100% el. Tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, este vorba despre academia lui și despre el însuși.

Am făcut această schimbare pentru că am simțit cu adevărat că e momentul să o fac. Am crezut că voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început ceva frumos și ceva nou.

Totul este complet nou. Așa că mă voi bucura. De fapt, mă bucur deja. Voi vedea cât de bună pot fi în viitor”, a spus recent Simona Halep, citată de eurosport.ro.

Speculațiile au reapărut după anunțul divorțului de Toni Iuruc

Acum, după anunțul divorțului de Toni Iuruc, au reapărut zvonurile legate de o eventuală idilă între Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Rămâne de văzut acum dacă ele se vor confirma în vreun fel în viitorul apropiat. Momentan, cert este că cei doi soți vor semna în scurt timp actele pentru a rupe căsătoria înregistrată în urmă cu un an la starea civilă. După cum chiar Toni Iuruc a dezvăluit.

Astfel, în acest context, pare că Simona Halep a ajuns să se certe cu toată lumea din jurul său din cauza relației foarte apropiate cu Patrick Mouratoglou. De la Darren Cahill, cu care se înțelegea excelent la un moment dat, până la chiar soțul său, Toni Iuruc.