Mesaj ireal transmis de Istvan Kovacs. Ce i-ar fi spus lui Steliano Filip 

Radu Bordei 13.09.2021, 10:43
Mesaj ireal transmis de Istvan Kovacs. Ce i-ar fi spus lui Steliano Filip 

„Câinii” nu pot trece ușor peste umilința suferită în fața marii rivale, de la FCSB. Niciodată nu pierduse Dinamo de o asemenea manieră, în fața „dușmanilor”. Putea să fie chiar mai rău, dacă cei de la FCSB nu mai menajau din jucători, pe final de meci. Sau dacă nu ratau o ocazie imensă, prin Ianis Stoica.

Cu toate acestea, dinamoviștii sunt de părere că diferența nu ar fi fost așa de mare, dacă arbitrul Istvan Kovacs nu ar fi greșit grav. Steliano Filip a fost eliminat când scorul era 1 la 0, iar alb-roșii consideră că măsura a fost una exagerată și a stricat partida.

„Este un arogant, și-a bătut joc de noi”. Steliano Filip, critici dure la adresa arbitrului

Stelaino Filip nu crede că intervenția lui merita un cartonaș roșu. Fundașul a recunoscut că a rămas surprins să vadă că este eliminat. Jucătorul a încercat să obțină o explicație de la arbitrul Istvan Kovacs. Răspunsul acestuia l-a lăsat fără replică.

Eu nu am protestat, nu l-am jignit, nu am făcut niciodată așa ceva. Doar am vrut să aflu de ce m-a eliminat, atâta tot. Cred că putea să îmi explice. În schimb, tot ce mi-a zis a fost să ies cât mai repede de pe teren. „Ai 3 minute, altfel opresc partida” a fost mesajul lui. Ce să mai zic, așa face mereu domnul Kovacs. Toată lumea știe ce arogant este acest arbitru. Și la o fază de dinainte, la un fault când m-am dus spre el, mi-a zis să plec. Îmi reproșez că mi-am lăsat coechipierii în 10, îmi cer scuze, i-am lăsat la greu. Sper să vină VAR cât mai repede”, a explicat Steliano Filip

Umiliți de FCSB, „câinii” visează la playoff

Suporterii lui Dinamo au trăit una din cele mai umilitoare seri din istoria clubului. Jucătorii le promit, însă, că lucrurile nu pot merge decât în sus. Dinamoviștii au realizat câteva transferuri importante în ultimele zile, dar mulți dintre acești fotbaliști vin după perioade lungi de pauză. Așa că Bonetti va avea la dispoziție o echipă mai bună, peste câteva etape.

Promit că azi, 12 septembrie, a fost ultima dată când am văzut Dinamo așa, cel puțin cât sunt eu aici. toți vom da totul din minutul 1. Este vorba de carierele noastre, de numele noastre. Azi a fost o rușine. Dinamo nu va retrograda, mai mult, se va bate pentru playoff, o să vedeți, este mesajul transmis de Gabi Torje fanilor dinamoviști

Urmăriți Playsport.ro și pe