Mesaj războinic al lui Novak Djokovic: „Mă antrenez ca şi cum mi se va permite să concurez la US Open”

Ștefănescu Dragoș / 30.07.2022, 20:06
Mesaj războinic al lui Novak Djokovic: „Mă antrenez ca şi cum mi se va permite să concurez la US Open”

După un start de sezon de coșmar, Novak Djokovic a revenit în forță în circuitul mondial. Sârbul a cucerit un nou titlu la Wimbledon și speră să se poată lupta pentru trofeu și la US Open. În ciuda faptului că participarea sa la turneul american este incertă, Djokovic se antrenează din greu pentru a fi în formă maximă.

Novak Djokovic încă speră să joace la US Open

Novak Djokovic a avut un start de sezon extrem de agitat. Tevatura creată în jurul său la Australian Open se pare însă că nu l-a afectat prea mult. La Wimbledon, Djokovic a triumfat din nou, reușind să-l învingă în finală pe Nick Kyrgios. După acest succes răsunător, Djokovic a luat o scurtă pauză.

În ciuda faptului că nu a fost încă acceptat la US Open din cauză că nu este vaccinat anti COVID-19, Djokovic se antrenează pentru a fi în formă maximă. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, sârbul le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere și a admis că încă speră să poată juca la US Open.

Am vrut doar să vă spun cât de recunoscător sunt să văd atât de multe mesaje de susţinere şi de afecţiune din toată lumea, în aceste zile.

Nu mă aşteptam şi de aceea este incredibil. Am vrut doar să vă spun MULŢUMESC.

Este un sentiment special faptul că oamenii sunt legaţi de cariera mea în tenis cu atâta afecţiune şi susţinere şi îşi doresc ca eu să concurez în continuare.

Mă pregătesc ca şi cum mi se va permite să concurez, în timp ce aştept veşti cu privire la şansele ca eu să plec în SUA”, a scris Djokovic pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Djokovic, rege pe iarba de la Wimbledon

Novak Djokovic a obținut al șaptelea titlu pe iarba de la Wimbledon. De asemenea, este al 21-lea trofeu de Grand Slam cucerit de jucătorul din Serbia în întreaga carieră.

El l-a depășit pe Roger Federer la acest capitol. Cei doi jucători se aflau la egalitate, cu câte 20 de trofee de Grand Slam, înaintea finalei Wimbledon 2022. Rafael Nadal este lider absolut la acest capitol, cu 22 de trofee de Grand Slam.

Din 2018 și până încoace, numai Novak Djokovic a triumfat la Londra. În 2020, turneul nu s-a disputat din cauza pandemiei de COVID-19. Așadar, este al patrulea trofeu consecutiv pentru Nole la All England Club. De asemenea, din 2013 Novak Djokovic nu a mai fost învins pe arena centrală de la All England Club.