Mesajul amuzant de la Ladislau Boloni pentru Alexi Pitu. Antrenorul lui Metz a vorbit despre transferul românului în Franța

Gabriel-Alexandru Ioniță 25.01.2023, 12:34
Mesajul amuzant de la Ladislau Boloni pentru Alexi Pitu. Antrenorul lui Metz a vorbit despre transferul românului în Franța

Ladislau Boloni și Alexi Pitu se vor lupta pentru promovarea în Ligue 1 în partea a doua a acestui sezon. Antrenorul de 69 de ani este sub contract cu Metz, echipă aflată în prezent pe locul 3 în Ligue 2. Iar fotbalistul de 20 de ani va semna în curând contractul cu Bordeaux, echipa de pe locul 2.

Ladislau Boloni i-a urat succes lui Alexi Pitu în Ligue 2, în afara meciului direct

Între cele două există în prezent o diferență de două puncte după 19 etape disputate. Lupta va fi una acerbă, întrucât în acest sezon vor promova doar două echipe în Ligue 2, în vreme ce din Ligue 1 vor retrograda direct patru echipe. Din stagiunea viitoare, prima ligă din Hexagon va trece de la 20 la 18 echipe.

Ladislau Boloni a fost întrebat despre transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux. Antrenorul român a apreciat că este un lucru bun că acesta a făcut pasul spre un fotbal mai competitiv la o vârstă atât de fragedă. De asemenea, Boloni a ținut să îi ureze noroc lui Pitu, însă nu și în cazul meciului direct dintre Metz și Bordeaux.

Chivu a plecat devreme, puștiul la fel. Îi dorim același lucru și lui, mai puțin când va juca împotriva mea”, a spus Ladislau Boloni potrivit sport.ro.

Toate detaliile transferului lui Pitu la Bordeaux, oferite de Giovanni Becali

„Azi noapte (n.r. noaptea de luni spre marți) Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00. A durat pentru că Gică Hagi a avut meciul și a fost supărat. Până când a venit s-a făcut 1 noaptea şi am stat 3 ore.

Noi l-am propus pe Pitu, mai ales că e machedon de-ai mei. Cei de la Bordeaux se vor întoarce în noaptea asta, jucătorul pleacă miercuri cu Zoltan Iasko, cei de la firma mea și cu tatăl lui. Va sta 4-5 zile acolo până când va semna. Dar deja e bătut în cuie.

Este vorba de un contract pe patru ani şi jumătate şi opțiune pe încă un an. Suma de transfer se învârte în jurul a 2 milioane de euro. O cifră rezonabilă pentru Gică Hagi.

El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist. Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000”, a spus fostul agent FIFA Giovanni Becali pentru cei de la fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe