Mesajul emoționant postat de Ionuț Panțîru după 883 de zile de chinuri și speranțe

Ioan Valentin Oprea 26.09.2023, 00:05
Mesajul emoționant postat de Ionuț Panțîru după 883 de zile de chinuri și speranțe

Pe lângă cele trei puncte mari obţinute în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, FCSB a mai avut un motiv de sărbătoare.

Chinuit de o accidentare gravă în ultimii doi ani de zile, Panţîru a revenit pe teren pentru roş-albaştri, duminică seară. În ultimele opt minute ale partidei cu Sepsi, fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost aruncat în luptă de cuplul de antrenori Elias Charalambous – Mihai Pintilii.

După 883 de zile de aşteptare şi efectuarea a nu mai puţin de trei intervenţii chirurgicale, Panţîru e din nou în calcule pentru a pune umărul la cucerirea titlului.

Panţîru visează la titlu

Apărătorul vicecampioanei României a ţinut să le mulţumească celor din staff-ul tehnic şi conducerii că i-au fost mereu aproape în toată această perioadă cumplită şi promite să dea totul ca FCSB să îşi păstreze prima poziţie în clasament.

Nu există satisfacție mai mare ca după o perioadă atât de lungă de absență să revii pe teren într-o victorie așa frumoasă. În drumul spre titul, sunt mai pregătit ca niciodată să dau totul pe teren alături de colegii mei. Mulțumesc tututor persoanelor care au fost lângă mine în toată această perioadă, mulțumesc celor care încă mai cred în mine”, a scris, entuziasmat, Panţîru, pe contul său de Instagram.

Accidentarea lui Panţîru a venit pe data de 25 aprilie 2021, în timpul unei partide chiar cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fundaşul roş-albaştrilor a suferit atunci o gravă accidentare la genunchi, după ce a fost lovit involuntar chiar de coechipierul său, închizătorul Adrian Şut.

Varga, încântat de decizia lui Charalambous

Aflat în platoul emisiunii PlaySport Live, fostul campion al României, Dacian Varga, a salutat decizia lui Charalambous şi Pintilii de a-l trimite în teren pe Ionuţ Panţîru.

Acesta a subliniat că fundaşul de 27 de ani avea nevoie să primească încredere din partea staff-ului tehnic, dar a dat impresia, pe de altă parte, că acesta va avea o misiune dificilă să prindă un loc în primul unsprezece, în banda stângă, acolo unde mai evoluează muntenegreanul Risto Radunovic, precum şi nou-transferatul Cristi Ganea.

În premieră de când a venit la FCSB, Ganea a fost trecut pe foaia de joc la partida din judeţul Covasna. Debutul său se mai amână, după ce Ganea a fost lăsat pe banca de rezerve pentru întregul joc.

Urmăriți Playsport.ro și pe