Mesajul lui Flavius Stoican pentru jucătorii excluși din lot de Rednic. Filip, Matei și Iliev, avertizați: „Nu contează numele sau cota”

Olteanu Ștefan / 23.12.2021, 18:09

Flavius Stoican a preluat-o pe Dinamo la scurt timp după ce Mircea Rednic a fost demis, iar tehnicianul de 45 de ani și-a început deja treaba în noul mandat. Stoican este dispus să le mai dea o șansă jucătorilor care s-au aflat în conflict cu fostul antrenor, între care Steliano Filip, Cosmin Matei și Plamen Iliev, însă a transmis un avertisment întregii echipe.

Jucătorii excluși din lot de Rednic au fost avertizați de Flavius Stoican. „Cine nu-și va da interesul pentru Dinamo va fi spectator”

Sosirea lui Flavius Stoican pe banca tehnică a lui Dinamo a venit și cu o veste bună pentru jucătorii care se aflau în conflict cu Mircea Rednic.
Steliano Filip și Cosmin Matei nu mai făceau parte din lotul echipei și erau dați deja ca și plecați de fostul antrenor. De asemenea, ultimul fotbalist exclus din lot a fost portarul Plamen Iliev.
Bulgarul a avut un conflict cu Mircea Rednic și în urmă cu o săptămână a anunțat că pleacă de la echipă.

Toate aceste lucruri sunt pe cale să se schimbe în mandatul lui Flavius Stoican.
Steliano Filip, Cosmin Matei și Plamen Iliev vor reveni în lotul echipei și vor face parte din planurile noului antrenor.
Însă, în urma unei discuții de aproape trei ore avute cu suporterii, Flavius Stoican a transmis că va taxa foarte aspru eventualele acte de indisciplină de la echipă:

Disciplină și atitudine, pregătire fizică și suflet. Obligatoriu trebuie să fie unitate, eu îmi asum tot. Toți fotbaliștii din lot, români, străini, nu contează, vor fi tratați egal, iar cine nu-și va da interesul pentru Dinamo va fi spectator, indiferent de nume sau de cotă”, le-a transmis Stoican fanilor, potrivit gsp.ro.

În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit faptul că jucătorii excluși din lot ar putea primi o nouă șansă

Cu doar câteva zile înainte să fie demis, Mircea Rednic anunța mai multe plecări importante de la Dinamo. Contractele lui Cosmin Matei și Steliano Filip, excluși deja din lot, urmau să fie reziliate.

Regret că nu am luat decizia asta mai de mult. Nu mai au nicio șansă. Matei își va rezilia contractul. Filip a zis la fel, că da, dar își cere salariul până în vară. Nu mai contează în momentul acesta. Dacă e să pierd, pierd pe mâna mea”, spunea Mircea Rednic, după victoria cu Chindia Târgoviște.

Însă, la scurt timp după demiterea lui Rednic, administratorul judiciar al lui Dinamo a făcut o dezvăluire interesantă pentru PlaySport.ro:

În ceea ce privește jucătorii și anunțurile făcute de domnul Mircea Rednic, căruia i s-a comunicat decizia conform contractului semnat, lucrurile rămân blocate și așteptăm părerea noului antrenor. Singurii care au plecat sunt Vestenicky și Gluhakovic. În rest urmează să existe o comunicare cu noul antrenor. Îi ascultăm părerea și vom lua decizia în funcție de discuțiile cu dânsul”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru PlaySport.ro.

VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea anunță dezastrul la Dinamo după plecarea lui Rednic: „Cu jucătorii ăștia nu se salvează”. Mesaj dur pentru Steliano Filip: „Să-și vadă de treaba lui”.