Messi a luat decizia așteptată de toată lumea! Este gata să renunțe la o parte din salariul fabulos

Bordei Radu / 01.04.2021, 14:59
Messi a luat decizia așteptată de toată lumea! Este gata să renunțe la o parte din salariul fabulos

Messi a luat decizia așteptată de toată lumea! Starul catalan le dă vestea cea mare fanilor catalanilor din toată lumea. Deși nimeni nu mai credea că este posibil, argentinianul pare convins să rămână, acum, în Spania. Alegerea lui Laporta a contat foarte mult în această decizie.

Deși clubul se află într-o situație destul de grea, Leo Messi ar vrea să rămână să ajute la întoarcerea echipei în top. Visul argentinianului este să mai câștige Liga Campionilor alături de echipa pe care o iubește.

Messi a luat decizia așteptată de toată lumea! Este gata să renunțe la o parte din salariul fabulos

Joan Laporta i-a transmis, clar, lui Messi, că vrea să construiască echipa în jurul lui. Iar argentinianul pare tentat de idee, mai ales că este încântat de ceea ce vede în jur. Proiectul lui Koeman, de promovare a fotbaliștilor tineri, talentați, a căpătat contur și nici rezultatele nu sunt departe. Barcelona a ajuns la doar 4 puncte în spatele liderului, Atletico și va juca și finala Cupei Spaniei.

Venirea lui Joan Laporta l-a convins pe Messi să mai dea o șansă Barcelonei

Cu toate acestea, dacă va fi să rămână, Messi va trebui să renunțe la o parte importantă din salariul lui fabulos. Acesta nu mai poate fi susținut de un club care are datorii uriașe, de peste 1 miliard de euro. Fotbalistul nu ar spune nu unei asemenea variante, mai ales dacă va fi convins de proiectul gândit de Laporta.

Transferul lui Aguero poate să fie cheia rămânerii lui Messi la echipă

Ca să îi satisfacă pretențiile lui Messi, Barcelona vrea să facă curat la echipă. O mare parte din vedetele care nu au dat nicio satisfacție până acum, vor părăsi echipa. În locul lor, vor rămâne fotbaliști cu potențial enorm, ca Ansu Fati sau Pedri. Aceștia vor trebui să se adune în jurul lui Messi, pentru a forma un nou grup puternici la Barcelona.

Cu toate acestea, un fotbalist cu mare experiență poate ajunge pe Camp Nou. Este vorba de Kun Aguero, atacantul care va părăsi pe Manchester City, la vară. Argentinianul nu ar costa nimic, ar garanta multe goluri și ar lua o parte din presiunea de pe umerii lui Leo Messi. În plus, relația personală a celor doi, poate să ajute și la convingerea lui Messi să semneze un nou contract cu catalanii.

Messi rămâne vital pentru prezentul și viitorul clubului

Pentru Barcelona, încă este vital ca Messi să rămână la echipă. Din punct de vedere sportiv, argentinianul rămâne în continuare cel mai bun fotbalist din lume, Și în acest sezon are 29 de goluri, în 37 de partide.

În plus imaginea lui Messi se confundă cu cea a Barcelonei. Și mulți sponsori oferă contracte generoase pentru a se alătura unuia din cei mai buni fotbaliști din sitoria fotbalului.