Messi a recunoscut că va juca la Inter Miami: „Am fost deja acuzat”. A spus de ce a refuzat Barcelona

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 22:59
Messi a recunoscut că va juca la Inter Miami: „Am fost deja acuzat”. A spus de ce a refuzat Barcelona

Messi a recunoscut că va juca la Inter Miami.

Leo Messi a rămas liber de contract după ce a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu PSG, care a expirat în această vară, și a semnat cu Inter Miami.

Messi a recunoscut că va juca la Inter Miami

Leo Messi a recunoscut faptul că a semant cu Inter Miami. Totodată, argentinianul a spus că și-ar fi dorit să revină la FC Barcelona, însă situația în care se află clubul catalan și modul în care s-a despărțit de acesta l-au făcut să aleagă oferta venită din partea echipei patronate de Davin Beckham.

„Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r. când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a spus Messi, potrivit Mundo Deportivo.

David Beckham vrea să-l aducă pe Gerardo Martino la Inter Miami

Potrivit sport.es, Inter Miami i-a oferit, lui Leo Messi, un contract pe patru ani, cu un salariu de 50 de milioane de euro pe sezon. Ba mai mult, formația din SUA ar vrea să-l aducă antrenor pe Gerardo Martino, pentru a-l ajuta pe Messi să se acomodeze mai ușor.

Gerardo Martino l-a mai antrenat pe Leo Messi, la FC Barcelona, în sezonul 2013-2014, dar și la naționala Argentinei, timp de doi ani, între 2014 și 2016.

Urmăriți Playsport.ro și pe