Messi încă îl bântuie pe Laporta. Eroarea majoră la prelungirea contractului semnat de Pedri

Olteanu Ștefan / 15.10.2021, 19:43

Messi încă îl bântuie pe Joan Laporta, la mai bine de două luni distanță după ce starul argentinian a semnat cu PSG. Președintele Barcelonei s-a făcut de râs la ultima conferință de presă, când l-a confundat pe Pedri (18 ani) cu fostul decar al catalanilor.

Messi încă îl bântuie pe Laporta. „Messi, pardon Pedri”

Lionel Messi a semnat la începutul lunii august un contract cu PSG, însă argentinianul încă îl mai bântuie pe Joan Laporta, fostul său președinte. În cadrul ultimei conferințe de presă, Laporta a anunțat cu mult entuziasm faptul că Pedri și-a prelungit contractul cu Barcelona până în anul 2026. În vârstă de doar 18 ani, Pedri este deja om de bază în echipa catalanilor și are toate atuurile necesare pentru a-l face uitat pe Messi.

Mai mult, la conferința de presă s-a petrecut și un moment care a stârnit râsetele tuturor celor prezenți. În timp ce ținea un discurs referitor la tânărul jucător de 18 ani, Joan Laporta l-a identificat pe acesta ca fiind Messi. Ulterior, președintele Barcelonei și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, însă toți cei prezenți în sală nu s-au putut abține și au început să râdă.
Momentul s-a viralizat instant și a fost preluat de mai multe publicații pe rețelele de socializare.

Prima reacție a lui Pedri după ce a semnat o nouă înțelegere cu Barcelona. „Cel mai bun club din lume”

Noul contract îl va ține pe Pedri pe Camp Nou până în 2026 și este greu de crezut că vreun club va putea să îl cumpere, având în vedere clauza uluitoare pusă de FC Barcelona.
Mai mult, puștiul s-a declarat extrem de încântat faptul că va putea să joace mult timp de acum înainte pentru Barcelona:

FC Barcelona este cel mai bun club din lume. Ne vom reveni. Am semnat până în 2026, dar sper să rămân aici mai mulți ani. Vreau să câștig tot ce se poate în fiecare an.
Tinerii au multă calitate aici. Sunt conștient de ceea ce am realizat, dar vreau să iau totul în mod natural. Părinții mei mă ajută să rămân cu picioarele pe pământ”, a spus Pedri, potrivit Marca.

De asemenea, puștiul de 18 ani a declarat că, din punctul lui de vedere, Leo Messi ar trebui să câștige Balonul de Aur în acest an.
Referitor la rivalitatea dintre Barcelona și Real Madrid, Pedri a declarat:

Nu trebuie să stau prea mult pe gânduri la o asemenea întrebare. Real Madrid este rivala noastră eternă. Vreau să o înving de fiecare dată”, a mai spus Pedri.

Pedri are o cotă de piață de 80 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

FC Barcelona e gata să-i dea lovitura marii rivale, Real Madrid. Pe cine vrea să transfere Joan Laporta.