Messi, ironizat de prietenul lui Ronaldo după ce a decis să joace pentru Inter Miami

Ioan Valentin Oprea 07.06.2023, 18:30
Messi, ironizat de prietenul lui Ronaldo după ce a decis să joace pentru Inter Miami

Telenovela din jurul lui Leo Messi a luat sfârşit. Chiar dacă Barcelona l-a dorit insistent, iar şeicii saudiţi de la Al Hilal i-au pus pe masă un salariu de 400 de milioane de euro pe an, starul argentinian a ales, în cele din urmă, să evolueze în MLS, pentru Inter Miami.

La scurt timp după ce BBC a anunţat mutarea lui Messi în campionatul din Statele Unite ale Americii, celebrul jurnalist Piers Morgan a luat în derâdere opţiunea lui Messi. La finalul lui 2022, Cristiano Ronaldo îi acorda un interviu incendiar lui Piers Morgan, în care îi critica pe şefii lui United şi pe antrenorul principal Erik ten Haag.

În urma acestuia, oficialii lui Manchester United au reziliat, de urgenţă, angajamentul cu starul lusitan. Rămas liber de contract, CR7 a semnat atunci cu Al-Nassr, acolo unde este recompensat cu câte două sute de milioane de euro pe sezon.

Messi a părăsit fotbalul de elită la vârsta de 35 de ani, cu trei ani mai devreme decât a făcut-o Cristiano Ronaldo. Vom auzi acum aceleaşi reacţii acide şi urlete batjocoritatoare care au fost spuse după transferul lui Cristano Ronaldo? Spoiler alert: Nu, nu vom auzi”, a scris Piers Morgan, pe contul său oficial de Twitter.

Messi, în conflict cu şefii lui PSG

Messi şi-a încheiat, în această vară, înţelegerea cu campioana Franţei, Paris Saint-Germain, şi nu a mai dorit să îşi pună semnătura pe un nou contract. Aproape de sfârşitul sezonului, fotbalistul sud-american a intrat în conflict deschis cu conducerea trupei din capitala Franţei.

Messi a refuzat să ia parte la un antrenament convocat intempestiv de antrenorul principal Christophe Galtier şi a plecat într-o scurtă vacanţă în Arabia Saudită, alături de familia sa. Represaliile nu au întârziat să apară. Şefii echipei de pe „Parc des Princes” l-au suspendat pe Messi şi l-au obligat la plata unei amenzi usturătoare. După ce şi-a cerut scuze în mod public, jucătorul în vârstă de 35 de ani a fost reprimit în lot.

Urmăriți Playsport.ro și pe