Messi pleacă de la PSG. Fotbalistul argentinian pare decis să nu își prelungească înțelegerea cu PSG

Catinca Giosanu 08.11.2022, 21:54
Messi pleacă de la PSG. Fotbalistul argentinian pare decis să nu își prelungească înțelegerea cu PSG

Lionel Messi se confruntă cu probleme la PSG și vrea să părăsească gruparea pariziană. Argentinianul de 35 de ani ar fi decis să solicite clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain să fie lăsat să plece chiar dacă contractul său va expira abia în vara viitoare. La ce echipă visează să ajungă.

Lionel Messi și-a decis viitorul

Lionel Messi, al cărui contract se va încheia în iunie 2023, și-a decis viitorul. Fotbalistul argentinian refuză să își prelungească înțelegerea cu PSG, mai ales că primul sezon al său în Franța a fost unul cu prestații mult sub așteptări.

Conducătorii echipei franceze ar vrea să prelungească acordul lui Lionel Messi în baza unui contract pe două sezoane suplimentare, conform cotidianului catalan Sport. Numai că atacantul are alte planuri.

Ce planuri are atacantul argentian

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani este decis să nu își prelungească contractul, scrie El Nacional.

Chiar dacă a avut cifre mai bune în actuala stagiune, sud-americanul nu mai vrea să continue în capitala Franței. Motivul are strânsă legătură cu faptul că nu s-a acomodat la Paris.

De-a lungul ultimelor săptămâni s-a vorbit că Messi vizează echipa Inter Miami. Însă nici cei de la Barcelona nu au renunțat la ideea de a-l transfera pe starul argentinian.

Echipa vizată de argentinian

Antrenorul catalanilor, Xavi Hernandez (42 de ani), ar fi purtat o discuție cât se poate de serioasă cu fostul său coechipier pe seama acestui subiect.

Tehnicianul i-ar fi explicat cum vede modulul tactic în cazul revenirii sale. El ar intenționa să îl folosească pe atacantul argentinian în partea dreaptă. Asta ar însemna că Messi ar avea libertate de mișcare și jocul s-ar face în jurul său, exact cum se întâmpla pe vremea lui Pep Guardiola.

Atacantul ar urma să semneze un precontract

Cei de la The Athletic notează că Lionel Messi ar putea semna un precontract cu Inter Miami la începutul anului viitor.

David Beckham este convins că va bate palma cu Messi. Cei doi au păstrat legătura după discuțiile purtate anul trecut. Mai mult, au existat întâlniri între tatăl fotbalistului și cei doi co-proprietari ai MLS, Jorge și Jose Mas. Sursa citată mai arată că va fi semnat un precontract în ianuarie 2022.

Urmăriți Playsport.ro și pe