Mica avere câștigată de Laurențiu Reghecampf în weekend. Câți bani i-a plătit Mihai Rotaru să plece de la Universitatea Craiova

Octavian Vasilescu 13.06.2022, 11:19
Mica avere câștigată de Laurențiu Reghecampf în weekend. Câți bani i-a plătit Mihai Rotaru să plece de la Universitatea Craiova

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-a despărțit, duminică, de Universitatea Craiova. Acesta a ajuns la un acord cu patronul Mihai Rotaru, care nu îi va achita în întregime clauza de reziliere.

Reghecampf și Rotaru au negociat intens în ultimele zile, iar în cele din urmă au ajuns la un numitor comun. Conform ProSport, antrenorul a acceptat să plece de la Universitatea Craiova după ce patronul i-a plătit 180.000 de euro. Reghecampf mai avea un an de contract, iar clauza de reziliere se ridica la 300.000 de euro.

Câți bani primește Reghecampf de la Rotaru

Suma de 300.000 de euro a fost prea mare pentru ca Universitatea Craiova să o activeze, astfel că Mihai Rotaru a negociat cu Laurențiu Reghecampf. Cele două părți s-au înțeles asupra sumei de 180.000 de euro, iar oltenii caută acum un nou antrenor.

25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri a înregistrat Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova, în cele 44 de partide în care a condus clubul lui Mihai Rotaru.

Ce antrenori se află pe lista Universității Craiova

Trei antrenori se află acum pe lista celor de la Universitatea Craiova. Pe lângă Mirel Rădoi, există zvonuri că Laszlo Balint și Liviu Ciobotariu s-ar afla și ei în vizorul lui Mihai Rotaru.

Balint este liber de contract după despărțirea de UTA, în timp ce Ciobotariu tocmai și-a prelungit contractul cu FC Voluntari. Clauza de reziliere a lui Ciobi se ridică la 50.000 de euro.

Mirel Rădoi, despre Universitatea Craiova

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 de ani), de la Cluj-Napoca. La finalul evenimentului, fostul selecționer a vorbit despre Universitatea Craiova, echipă care vrea să-l aducă pe banca tehnică.

Sunt tot prezent la această echipă în ultimii trei-patru ani. Până la urmă, poate va ieși. Chiar nu știu deocamdată. Dacă lucrurile vor decurge în sensul discuției pe care o putem avea și un club îmi poate îndeplini dorințele, putem discuta.

Acum? Nu, nu am refuzat, au fost discuții acum mulți ani. L-am refuzat de patru-cinci ori pe domnul Rotaru, de două ori ca antrenor, dar acum, nu”, a spus Mirel Rădoi, la Sports Festival.