Mirel Rădoi a aflat în direct că Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova: „Putem discuta”

Octavian Vasilescu 13.06.2022, 08:54
Mirel Rădoi a aflat în direct că Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova: „Putem discuta”

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 de ani), de la Cluj-Napoca. La finalul evenimentului, fostul selecționer a vorbit despre Universitatea Craiova, echipă care vrea să-l aducă pe banca tehnică.

Universitatea Craiova tocmai s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), iar Mirel Rădoi se află în vizorul patronului Mihai Rotaru. Oltenii au renunțat la Reghe după finalul dezamăgitor de sezon. Craiova a fost eliminată de Sepsi OSK în semifinalele Cupei României, iar în play-off s-a clasat pe locul 3.

VEZI AICI Imagini memorabile de la retragerea lui Adi Mutu

Mirel Rădoi, despre Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a aflat de la reporteri că Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul a glumit și a spus că în ultimii ani a tot fost anunțat drept noul tehnician din Bănie.

”Da? Nu știam, nici n-aș fi vrut să răspund dacă echipa încă avea antrenor”, a spus Rădoi, când a aflat că Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova.

Sunt tot prezent la această echipă în ultimii trei-patru ani. Până la urmă, poate va ieși. Chiar nu știu deocamdată. Dacă lucrurile vor decurge în sensul discuției pe care o putem avea și un club îmi poate îndeplini dorințele, putem discuta.

Acum? Nu, nu am refuzat, au fost discuții acum mulți ani. L-am refuzat de patru-cinci ori pe domnul Rotaru, de două ori ca antrenor, dar acum, nu”, a mai spus Mirel Rădoi, la Sports Festival.

Pe lângă Mirel Rădoi, există zvonuri că Laszlo Balint și Liviu Ciobotariu s-ar afla și ei pe lista Craiovei. Balint este liber de contract după despărțirea de UTA, în timp ce Ciobotariu tocmai și-a prelungit contractul cu FC Voluntari. Clauza de reziliere a lui Ciobi se ridică la 50.000 de euro.

Mesajul lui Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj după plecarea de la Craiova:

Se încheie o perioadă frumoasă și grea din viața mea. Mulțumesc mult conducătorilor și jucătorilor, a fost una dintre cele mai intense perioade din cariera mea, am avut extrem de multe de învățat.

O să mi lipsească atmosfera superbă făcută de suporteri, de cei din Peluza Nord, cărora le mulțumesc sincer pentru sprijinul și dedicarea lor. Au fost acolo la bine și la greu.

Nu stiu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus Reghecampf, pentru Playsport.

25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri a înregistrat Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova, în cele 44 de partide în care a condus clubul lui Mihai Rotaru.