Miculescu l-a contrazis pe tatăl său! Ce spune despre plecare de la UTA: „Nu e adevărat, eu decid”

Octavian Vasilescu / 18.02.2022, 21:20
Miculescu l-a contrazis pe tatăl său! Ce spune despre plecare de la UTA: „Nu e adevărat, eu decid”

Atacantul David Miculescu (20 de ani) l-a contrazis public pe tatăl său, Valentin Miculescu, care a spus că vedeta de la UTA nu va semna cu altă echipă din Liga 1.

David Miculescu a confirmat oferta din MLS și a spus că el va decide unde va juca în viitor:

Miculescu l-a contrazis pe tatăl său!

Suntem bucuroși că am reușit să scoatem un punct. Este o presiune pentru că nu reușim să înscriem la ocaziile pe care le avem. Este o dezamăgire, dar am început un nou drum cu un antrenor nou și încercăm să ne rezolvăm toate problemele.

Cât timp sunt la UTA, sunt concentrat pe acest club. Am primit o informare din partea clubului că am o ofertă din străinătate (n.r. MLS). Am vorbit cu tatăl meu, sunt deschis la orice ofertă. Eu iau deciziile, dar am vorbit și cu familia mea. Acele zvonuri nu sunt adevărate. Sunt concentrat, am un impresar. Își vede de treaba lui. Eu îmi văd de echipa de club”, a spus Miculescu, după meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad, citat de Digi Sport.

Ce a spus tatăl lui Valentin Miculescu

Tatăl lui David Miculescu, Valentin Miculescu, a vorbit despre planurile familiei în ceea ce îl privește pe jucătorul UTA-ei:

„În primul rând, nu știu prețul transferului. În al doilea rând, nu sunt convins că plecarea în campionatul american e cea mai bună opțiune. Un singur lucru ne-ar mulțumi: banii. În rest, nimic. Eu aș vrea să-l văd pe David jucând în Europa.

Aș avea o mulțumire sufletească. Nu ne grăbim nicăieri, nu exclud varianta să rămână la UTA. El, în România, nu va juca, acum, decât pentru UTA, de asta să fiți siguri. Și încă ceva: David nu a discutat cu clubul, noi nu am bătut palma cu americanii.

Când și dacă vor fi negocieri, impresarul său, Cătălin Sărmășan se va ocupa de ele. Așa că nu înțeleg de unde atâta grabă. Știu că începe campionatul lor la finele săptămânii viitoare, dar mai știu și faptul că perioada de transferuri se încheie la mijlocul lunii martie”, a a spus Valentin Miculescu pentru aradon.ro.

FC Charlotte, o echipa nouă din MLS, ar oferi 1,3 milioane de dolari pentru transferul lui Miculescu.

David Miculescu a marcat 7 goluri în 25 de meciuri în acest sezon pentru UTA Arad.