Mihai Pintilii, mesaj cinic pentru Dinamo: „N-aș plânge dacă ar retrograda!” Antrenorul FCSB are însă un mare regret

Robert Zanfir 08.02.2022, 16:30
Mihai Pintilii, mesaj cinic pentru Dinamo: „N-aș plânge dacă ar retrograda!” Antrenorul FCSB are însă un mare regret

Mihai Pintilii recunoaște că nu ar fi foarte afectat dacă Dinamo ar retrograda. Totuși, antrenorul FCSB spune că fotbalul românesc ar fi maii sărac fără unul dintre numele mari din Liga 1.

Mihai Pintilii rămâne la conducerea FCSB, până la ieșirea din izolare a lui Toni Petrea. Principalul s-a infectat înaintea partidei cu FC U Craiova, 2-2, și va lipsi și la meciul de miercuri. Academica Clinceni – FCSB, care contează pentru runda 25 din Liga 1, este programat miercuri, de la 19:55.

Mihai Pintilii, mesaj sincer pentru Dinamo: „N-aș plânge dacă ar retrograda!” Antrenorul FCSB are însă un mare regret

Mihai Pintilii a participat la a doua conferință consecutivă ca antrenor principal la FCSB. Fostul mijlocaș din Ghencea a fost întrebat și despre situația dezastruoasă a marii rivale. Dinamo s-a făcut de râs la Botoșani, 0-4, și se îndreaptă cu pași mari spre Liga 2.

„Pentru fotbalul românesc, ar fi, clar, o pierdere. Dar, pentru mine, ca rivalitate, n-aș avea nicio stare din aia, că aș plânge sau mai știu eu cum. Pică doar din vina lor, nu din vina altora.

E păcat pentru fotbalul românesc, pentru că ar mai dispărea o echipă de tradiție”, a spus Pintilii, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Academica Clinceni.

Mihai Pintilii, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Pintilii recunoaște că Liga 1 nu ar mai fi la fel de atractivă fără un nume precum Dinamo.

„E vina doar a celor care conduc acolo că au ajuns în situația asta, pentru că nu au gestionat cum trebuie.

Ar fi păcat însă pentru suporterii dinamoviști, pentru că simți că ești fotbalist într-un derby cu Dinamo, pe Arena Națională, cu tribunele pline”, a mai spus Pintilii.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Mihai Pintilii, după remiza cu FC U Craiova

Mihai Pintilii a fost pe banca celor de la FCSB, în remiza cu FC U Craiova, 2-2. „Titularul” Toni Petrea nu și-a putut conduce echipa: s-a infectat cu noul coronavirus. Gigi Becali nu a ratat ocazia și l-a criticat pe secundul roș-albaștrilor.

„Bine, nu am avut nici antrenorul pe bancă. S-a simțit lipsa lui Toni Petrea. Nu ai văzut Pintilii ce schimbări a făcut, ce haotic a schimbat?

Păi, la un moment dat aveam trei atacanți. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren? Pintilii le-a făcut, pe el o să-l penalizez”, a spus amuzat Becali, după remiza cu FC U Craiova.